Augusti är en enda lång söndag


Den senaste veckan har varit fylld med höstångest och stress. Jag har drömt mardrömmar om en lång och kall vinter med isiga bilrutor och mörka eftermiddagar. Usch jag bara ryser när jag nu skriver det jag känt inom mig... Trots allt har jag haft en superhärlig sommar, i sin helhet! Jag har åkt på äventyr och varit i solen, gått kvällspromenader och plockat bär. Badat, lekt, sjungit, skrattat, dansat, solat, ja allt möjligt! Det är väl därför jag har svårt att släppa taget om värmen och sommarlovskänslan. Trots att jag hunnit med så mycket känner jag att jag inte hunnit med.
Jag har inte hunnit med morgondoppet innan frukost, klappa kor på en äng, eller haft vin-picknick. Hur kunde jag inte planerat in så många av dom lättaste sakerna? Klart att mycket vill ha mer, när man fylls av lycka bara av att höra vinden i björkarna.

Och ja - jag hör hur allt detta låter... Hur jag sörjer en sommar som inte är över, och hur jag vältrar mig i självömkan för en förlorad dröm om en längre sommar. Som att inte varje svensk redan gör det haha...
Suck... ja vi delar iallafall höstångesten i hela landet. Jag ska försöka lugna ner mig och ta vara på både augusti och september - så kanske jag slipper vakna kallsvettig efter att ha drömt om frysta ögonfransar.

kram


Gillar