Att göra något som känns jättejobbigt....

Innehåller affiliate-länkar

Var iväg igår och gjorde något jag tyckte var jättejobbigt och ångestfullt, just för att det ska sluta kännas så jobbigt i framtiden. Lite fredags-KBT med mig själv haha... Take them babysteps! Belönade iaf mig själv med en vårig outfit när jag blev klar - för det tycker jag man ska göra. Har länkat det nedanför här om ni vill kika.

På måndag ska jag gå till frisören också och ta tag i lejonmanen som jag inte längre kan hantera... Ska bli skönt att bli av med det där risiga och dessutom fylla på lite blont igen. Min plånbok skriker ju åt mig i dessa dåliga coronatider... Man får ju inte jobba särskilt mycket om vi säger så. Men vafan, man ska göra sånt som får en att må bra också. Nåt som inte bara är oro, handsprit och karantän. Har valt att inte skriva något alls om corona tills nu, för det finns nog ingen som klickar på en rubrik med C-ordet längre - eller? Oavsett så läser ni nog tillräckligt med smaskiga och hysteriska artiklar redan. Jag överlåter det till journalister som inte är lika rädda att trampa i klaveret.

Mina byxor hittar ni här: Vit twillbyxa (Klick!)

Jag önskar er en skön helg, och jag ska försöka njuta av den också trots att man är ovan att var ledig en helg och inte tjäna massa goa OB-timmar.
Kram

Gillar