Årsinventeringen


Några dagars inventering är nu slut, och jag har sovit i princip hela dagen. Två 17-timmarspass på varandra har varit lite slitsamt... men det var några tappra krigare som var kvar ända till 05 inatt, men då hade jag börjat titta i kors för länge sen haha...
Första kvällen när jag skulle dra hem typ ca 01:30 så hände en rätt otäck sak. Jag mötte en bil som vände och körde efter mig väldigt nära baken på bilen. Jag tyckte det var lite konstigt och obehagligt men tänkte att jag skulle sluta fjolla mig och bara åka in på min parkering och inte åka runt stan. Men bilen fortsatte att följa med mig in på min parkering.... jag åkte in på min plats och satt i bilen för att vänta på att han skulle åka förbi, men istället så parkerade han en bit bort och gick ut och kom mot min bil. Snabbt som fan startade jag bilen igen och började backa ut. Han kom fram till mitt passagerarfönster och började skrika när jag fortsatte att backa ut. Hörde hur han ropade när jag körde bort därifrån. Grät, skakade och åkte tillbaka till jobbet där dom fick följa mig hem.
Var försiktiga allihopa, saker kan hända trots att man har bil och nära hem. Hade jag inte varit uppmärksam hade jag hunnit gå ut bilen.
Nu tar jag helg iaf och ska sova ikapp alla timmar jag missat ❤️ Kram

Gillar