24 timmar i den blåa bussen

Jag har fått följa med Matilda i hennes blå husbil på en rundtur utanför socken. Vilken pärla alltså! 48 år gammal och har alla charmiga sidor som hör till. Hennes bror har renoverat den så det finns el som kommer från solceller på taket, rinnande vatten och kyl. Ett litet hus på hjul!


Efter en tid av skogsväg, musik och livsprat så kom vi fram till vår destination. Men där var tre andra familjer redan... Och vi som trodde att regnet skrämde bort alla från att campa, men antar att fler tänkte som vi. Så vi åt middag och tittade på regnbågen men åkte sen vidare.

Matilda hade en pall bakom ryggen så hon skulle nå fram till kopplingen, gulligt tyckte jag

Kvällssol

Att få somna och vakna till denna vy - LYX

Tillslut hittade vi av en slump en vacker plats att övernatt på. Vi träffade en gullig gubbe som hette Sören som jobbade på färjan alldeles bredvid. Han berättade om allt från att det fanns gös i vattnet till att han hade en valp som hette Anja. Han skrockade när vi kom inrullande med bilen och ville då veta allt.
Jag var allra mest glad av att det fanns ett dass bredvid, för att skita i skogen sa kroppen nej till tidigare hahah.

Morgondopp, sen fortsatte färden

Vi avslutade med att åka mot Gävle och bada i havet i spöregnet. Vi hade bikinin med regnkappa ovanpå, och vi var helt ensamma på stranden - vilket kanske inte var någon skräll.
Sen for vi mot Dala-Husby för att äta middag med vår älsklingsFanny som är hemkommen från Chicago. Jag kom hem sent, stupade i säng och vaknade nästa dag med en saknad av den fina husbilen.

Gillar

Kommentarer