Header


Jag och min syster, i en annan tid.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Vad jag har för mig just nu:

- Inreder min lägenhet
- Planterar blommor och växter till min balkong
- Köper ekologisk och nyttig mat (ibland:P)
- Äter godis och bakelser
- Tillåter mig själv att ta det lugnt


Vad jag borde göra mer av:

- Dammsuga
- Ta körlektioner
- Säga förlåt
- Tycka om min kropp
- Dansa


Vad jag har blivit bättre på:

- Att säga ja till saker
- Att ta tag i saker
- Laga ätlig mat
- Se saker lite lite mer positivt
- Säga ifrån


Vad jag har blivit sämre på:

- Unnar mig lite för ofta
- Säger äsch vid fel tillfällen
- DammsugaLikes

Comments


Just idag mår jag så bra. Trots att det är söndag och trots att det är vinter. Det är alla dessa dagar mellan det man ser fram emot som är livet i sig. Kanske mår jag mycket sämre imorgon, kanske inte. Oavsett så bryr jag mig inte om der just idag. 

Likes

Comments


Hej alla

Tiden går och ingenting nytt från mig publiceras på denna blogg. Jag är nog lite för upptagen med att försöka jonglera jobb, vänner, att bo själv och såklart den eviga jakten på hälsa. Det är lite mycket att hantera på samma gång, men på något sätt går det ihop ändå. Har hunnit med en hel del medan jag varit borta, så som fest, jobb, läkarbesök, utflykter, och sen väldigt mycket av tråkiga vardagliga sysslor.

Här är några bilder från när jag var på sömnlabb, när hänger med mina kompisar, och när det vankas utgång.


Likes

Comments


2017 has been a rough year. Det säger jag utan att försöka vara märkvärdig, utan bara ärlig. Det har givetvis varit ett bra år också, då jag lyckats ta studenten med bra betyg och jag skaffade mig ett jobb direkt efter det. Jag har skapat härliga minnen med härligt människor, men det har faktiskt också smärtat så illa som det aldrig tidigare gjort. Jag antar att man kommer starkare ur det, som folk brukar säga. Men än är jag här, lever och växer.

Här kommer de fina stunderna i bildform - enjoyJag önskar er alla ett gott nytt år

Kram

Likes

Comments


En samling bilder från denna jul 🎉🎊🎅🏻☃️

Likes

Comments


Julfirande dag 2 är halvvägs! Haft julklappsöppning med syskonen idag efter att ha flängt hit och dit hela dagen igår. Med en stor släkt så vill man ju hinna med allihopa utan att missa något, och då får man springa mellan lite grann. Men det gjorde mig ingenting i år iaf.
Snart bär det av till hotellet med mina kära kompisar, som kommit hem från högskolor och andra län. 🎅🏻❄️🎅🏻☃️❄️🎅🏻☃️
Jag önskar er en god fortsättning!


Likes

Comments


Nuuuu tar jag några dagars ledighet efter en tillvaro i julhandelns stress. ​Oj oj oj vad folk tycker om att handla julklappar har jag märkt, det finns som inget stopp på vissa.
Det har varit ganska tyst och tomt här på bloggen ett tag, och det är för att sista tiden har jag bara jobbat och sovit om vartannat. Sjuk råkade jag också bli där någonstans mitt i, och blev liggandes med feber och gick runt med en hosta som en kedjerökare. Jag hoppas verkligen jag får vara frisk nu över jul så jag slipper ligga i sängen när jag vill hinna med så mycket annat.
Jag ska försöka att mysa otrooooligt mycket dessa dagar och blunda och låtsas som att jag befinner mig i julbubblan som man gjorde som 8åring. Jag ska koka knäck, åka pulka, och göra allt det där man gjorde förr, för jag kunde inte bry mig mindre om någon tycker jag är som ett barn. Tiden är till för att fyllas med sånt som gör en glad!
Jag hoppas ni får en mysig jul hur ni än väljer att spendera den. Förhoppningsvis får ni vara med någon eller några ni tycker om.
kram

Likes

Comments


December.
Med en matkasse i vardera hand går jag uppför backen. Det är sådär slirigt och halt och mina skor har inte en enda räffla i sulan. Jag hade visst glömt vantarna hemma också, och händerna domnar i kylan. Just i detta ögonblick känns vägen upp för backen extra lång, och det är som att mörkret ute suger ur varenda stråle solsken jag lagrat i min kropp.

Mörkt och kallt - två ingredienser i ett sorgligt recept.

Och jag hör nu vad du tänker: hur ofantligt klent och ynkligt det här låter. Att vi alla i detta kalla jävla land går igenom samma sak varje år. Och det har du alldeles rätt i. Och för det ska vi alla applåderas. Jag tror att det är alla dessa små utmaningar i vardagen som är det svåra här i livet. Givetvis är tragedierna och sorgerna det största och värsta, men ingen går fri från vardagen som sätter hinder för oss alla.

Menar inte att beklaga mig, utan enbart att påminna om att livet har lika många uppförsbackar som Dalarna har, men att vi på något sätt klarar oss ändå. Det går, men fy fan vad kallt och mörkt det kan vara - ibland.


Likes

Comments