Efter min jobbdag igår lagade jag kvällsmat som vanligt. Sen var det tid att gå och lägga sig inför morgondagen. När jag går in i sovrummet hör jag att det låter lite i fönstret, men eftersom det blåst ganska hårt kvällen innan tänkte jag inte på det. Men min katt blir nyfiken och hoppar upp i fönstret, vilket gör att jag också kollar. Men eftersom vi har insynsskydd så ser jag bara en blurrig, suddig hand ligga på mitt fönsterbleck. (!!??) Eftersom vi bor på första våningen en halvmeter upp skulle man lätt kunna klättra upp till oss! Jag går in till vardagsrummet, som har fönster åt samma sida, och öppnar vår balkongdörr och kollar ut. Då är det en kille utanför som ser mig och börjar gå mot mig, så jag stänger dörren och ställer mig jämte fönstret för att se hur han serut. Men på något sätt lyckas han se mig och vänder och går.. tror jag.
Eftersom jag var ensam hemma sprang jag över till grannen och frågade om någon försökt komma in på deras sida, men dom hade varken hört eller sett något.
Då detta har hänt innan så ringde jag till polisen, beskrev hur han såg ut och vad han hade gjort. För det är inte as roligt att någon försöker klättra upp i våra fönster när man är ensam hemma :(

För några månader sen satt jag i soffan en kväll och kollade på tv, när jag ser en hand på vår franska balkong och någon försöker klättra upp där. Alltså precis jämte där jag sitter? Men han ser mig och springer iväg.
Jag fattar inte hur dum i huvudet man är om man försöker klättra upp i någons fönster eller på balkonger? Förstår dom inte att man blir rädd och otrygg i sitt hem?! Vad som helst kan ju hända!

SOm tur var kom han inte tillbaka, och polisen skulle köra häromkring och leta.


Likes

Comments

Godmorgon! Eller snarare, God förmiddag!

Ibland får jag sådana ryck, och blir superinspirerad och motiverad till att vara kreativ. I detta fall ville jag måla två tavlor att ha ovanför vår soffa i vardagsrummet. Så en kväll började jag måla, och detta blev resultatet!

Dessa tavlor syns utifrån (går en väg precis utanför vårt fönster). Och jag har märkt att folk stannar och kollar på mina tavlor. Det måste ju vara positivt, eller? :DIdag är jag iallafall ledig, eller ja, ledig från jobbet. Vilket resulterar i att jag antingen städar eller tvättar. Och idag var det tvätthögens tur.. Vad heter det när man så fort man satt sig för att koppla av, tänker på alla saker man måste göra? Det är något jag lider av iallafall.. so much to do! BUT FIRST: COFFEEEE! √

Likes

Comments