​Asså förlåt hörni! Jag har inte blogga på länge men det är för jag helt glömt bort er!!!  För att vi har sommarlov. Men det som kommer va spännande när jag börjar skolan efter sommarlovet.  Det är att jag börjar sjuan. Och då blir det helt nytt tex nya klasser. Som tur var så splittrades inte mitt kompis gäng. Jag tyckte min nya klass var bra. Vi är 26 elever i min nya klass. Men i min gammal så var vi bara 17 elever. Så det blir ett stort hopp mellan 17 0ch 26. Men ni kan kommentera om bloggidéer. Men det kommer upp varje dag ett blogginlägg från och med nu!!! Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Hej!

Idag har jag tränat både Sally och Pluto i konditionsträning. Och jag har också tränat. Men nu ska jag bara ta det lugnt och äta godis. Men nu får ni ha det så bra så syns vi i nästa blogginlägg.

Hejdå!!

  

Likes

Comments

Hej!

Detta är då mina fina kaniner Sally och Pluto. Idag har jag hoppa med Sally och tagit lite bilder som ni får se i morgon. Men jag tror ingen läser min blogg. men vi syns imorgon.

Hejdå underbara ni!!!

Likes

Comments

Hej!

Idag är jag sjuk men jag har en fråga till er. Ja om ni ens vill läsa den här dåliga bloggen. Men jag undrar om ni vill att jag ska ha en sminkblogg eller en kaninblogg. Kommentera så blir jag jätte glad. Och kom ihåg skriv det du vill se framöver på denna blogg. Så nu får ni ha det så bra tills vi ses igen. Men nu ska jag göra mig te och efter det sova. Hejdå!

Likes

Comments