Header

Antar att jag inte är ensam om att längta efter sommaren nu. Tänk att kunna gå ut utan att behöva dra på sig tio lager med ytterkläder (tänker främst på lillen här hemma som ibland ser ut som en michelingubbe när man är klar, haha) 

Igår gick dagen i ett enda rusch men det var också en väldigt lärorik och bra dag, dock var jag heelt slut när jag kom hem och gick och la mig för natten strax efter 9. Idag har det dock varit betydligt lugnare, Nicole kom och hängde med oss en stund och efter vi hämtat Elias på förskolan for vi och hälsade på hans farmor en stund.

Nu ska jag fortsätta "små jobba" lite innan vi ska mysa ner oss i sängen. Imorgon står många spännande saker på schemat, håller tummarna att allt går vägen!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Här ser ni ett par nya modeller som tillkommit i sortimentet. Jag gillar dom verkligen, speciellt printet med björnen och "Don't grow up", vad tycker ni? För att se fler modeller sök på "designbyem" på instagram! 

Likes

Comments

Hej på er! Idag började jag att jobba redan klockan sju (har de senaste arbetsdagarna börjat antingen 9 eller jobbat kväll och börjat 4), var måttligt road när klockan ringde i morse. Klev upp efter mycket om och men och gjorde mig i ordning, snodde åt mig lite gos med liten som vaknade strax efter sex och for sedan mot jobbet. Det blev en förmiddag på förskolan innan vi for hem och hade personalmöte, blev bjuden på en så himla god sallad och sedan efterrätt - mums!

Ramlade in genom dörren strax efter halv fem, gosade massor med liten innan det var dags för honom att krypa till kojs för kvällen och åt lite sen middag. Elias vaknade dock en liten stund efter med magont så vi har gosat i sängen och försökt att masera bort det onda, lillstackarn som aldrig få vara riktigt frisk. Håller tummarna att han mår bättre imorgon!

Nu ska jag fixa ett par sista beställningar som ska med posten imorgon och sedan krypa ner i sängen med Erik. Imorgon väntar HLR - utbildning och sedan raka vägen till jobbet och avverka ett sista arbetspass innan påskledigheten börjar. Kram på er!


Har inga bilder från dagen så bjuder på en bild på Elias, full i mat och i hans nya favoritmössa!
Älskade unge vad jag älskar dig.

Likes

Comments