Ojojoj. Hallo eller. AUstralien 2007. E vi fortfarande kvar liksom? Vad har hant under det senaste aret? Ne, fy satan. SAnt tjafs har jag inte tid med..;) Vi tar senaste nytt istallet. For er som inte visste, sa befinner vi oss just nu pa en jordgubbsfarm i sydvastra Aus. Ja, vi plockar jordgubbar. JA det ar jordgubbssasong nu. 6 manader om aret faktiskt. Och JA, vi har sneda ryggar och jordgubbsutslag. MEN. Vad gor man inte for pengar...hehe. Okej att vi inte var jattebastisar med koreanerna innan va. Men NU. Shiiit. Bara for att jag rakade kasta en shampoflaska i huvvet pa en liksom. Hallaaa. Jag trodde ju att Sune stod i duschen till vanster om mej. O skulle som vanligt kasta over shampot efter anvandning, men kastade saklart in det i fel duschjavel, o sjalvklart sa far koreanen den i huvvet. Attans. Vi har flyttat!! Heregud ja. Stora nyheter for bonder som oss. Vi har overgett taltlivet for att agna oss helhjartat at husvagnsliv. Ohja. Hade vi sett denna skraltiga, gamla husvagn for 9 manader sedan, hade vi inte ens satt varan fot i den.. Liiite halvskabbig sa. Luktar ratt mycket skunk, skakar nar det blaser osv. MEN. HALLELUJA. Vikken lycka. DEnna skapelse.. BARA varan. Varat hem. Och det basta av allt. Den har ju dubbelbadd! Nu behover vi inte kvava hysteriska asgarv i kuddarna och krampa i fosterstallning, utan bara skrika ut det hursomhelst. Det ar ingen Spott o Fras som harklar sonder sig om natterna och ignet rytmiskt klickande elskap som driver en till vansinne. Det ar sa himla, himla BRA helt enkelt. Ni forstar att efter 9 mander i det har landet borjar man uppskatta de sma tingen har i livet:)) Imorgon ar det nya tag. WEEDING. Och NEeej. For er som tror att vi ska ga ut och tanda pa o roka weed, kan ju tanka om. Vi ska alltsa plocka weed. Rensa ogras. Vardagspyssel en lordag, for farmare som vi. Har egentligen tjugotusen grejer till jag skulle vilja beratta. En hel historia om Vårtbögen. Denna enorma vårta som Sune Falköga upptackte en solig dag i Frenchman Bay. Mer om detta en annan dag...:) MEn nu e det faktiskt fredagspyssel. Dvs Sune o Lars i husvagnen med en pase chips och crazy Clarks hogalare skralandes: "Vi ska pa HUltsfredsfestivaaaalen..." DVGB. Det VEt BG.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag känner mej i idel röra. faktiskt. Men Ralfen fick mig på massa bättre humör igår, haha..vi var inte direkt älskade på bion.. Men vafan..den var ju inte normaaaal!:) Det är konstigt ändå.. Hur man kan känna sig mest ensam i hela världen och ändå ha en massa folk runtomkring en. Just då känns det rätt bra. Men sen. Så fort man lämnar alla och sätter sig på spårvagnen, eller vänder sig om för att gå, eller går hem från jobbet, så kommer klumpen i bröstet och i halsen. Man känner för o gråta tills det inte finns något kvar. Tills allt blir bra igen. Skulle vilja bo hos mormor på heltid. Mår så bra i själen när jag är där. Ingenting annat än hon o jag existerar liksom då. TIden står stilla och man behöver inte tänka på allt och alla hela tiden. Mobilen känns inte ens viktig. Och hon säger sådant som man vill höra. Hon är nog den bästa som finns. Varför känns allt så hopplöst.. (IGEN!) Tar det aldrig slut liksom? Det är nog nåt fel på mej tror jag. Jag vill må BRA. Jag vill vara GLAD. Jag vill bara att det ska ordna sig med allt. Kan det inte bara få göra det.. 5:e april. Då drar vi ifrån skiten Terese. Seriöst. Det kommer bli det bästa som någonsin hänt. År 2005 kan ju fucka sig själv! Det värsta året på 20 år! Vi raderar det du o jag Terese. Vi kommer att må sjukt mkt bättre bara av att det står 2006 överallt istället. Vi kommer göra detta året till det absolut bästa.. Bara ägna tid åt oss själva. Vara riktigt egoistiska. Det förtjänar vi båda..! DEn bäste gnun i hela världen. Du är underbar:) O brorsan.. vi styr upp det hela. Det måste vi.

Likes

Comments

JUL..................... Sug. Seriöst. Fan vad mkt bättre man hade mått UTAN den här jäkla julen. Man blir ju totalt sönderstressad asså.. Handla, handla, handla.. städa, städa, städa, SKYNDA for fuck sake! "PANG! Lubba, lubba, lubba så det smäller i golvet och piper i bröstet" Har väl klippt sisådär en 2 ton korv i helgen. KUL(K) Skönt att helvetet är över. KOmmer aldrig, aldrig någonsin att se åt en korv. Nääävär. Fatta hur sjukt äckligt det är.. Och nu. Såhär några dagar senare så luktar det tamigfan fortfarande äckelKORV överallt! Morsan har vid ett flertal gånger försäkrat mig med att jag inte luktar korv alls. Det måste sitta i näshåren. Undra bara hur länge det håller i sig? blääää. Sedan kan man ju fråga sej när dagen D kommer. Dagen då man vaknar på morgonen och inte tänker på han över huvudtaget. Då man slår upp ögonen och bara är tom. KOmmer den dagen komma alls? Kan det inte bara gå en dag utan att jag lägger ner 90% på att vänta på det dagliga samtalet. Samtalet som ger näring åt Det Tröstlösa. Jag känner mej som en missbrukare. Får jag inte min dos, så är jag allmänt odräglig. Stänger in mig i mitt rum. Ignorerar när mobilen ringer. (om det inte är han förstås) Fräser o hugger åt allt o alla. Men så fort samtalet kommer och jag fått min dos, blir jag genast löjligt trevlig och foglig. Ni hör ju. Det är riktigt SJUKT!! MEn. Brutus Brutalus ADHD.. vi ska ses imon. Stöka o böka. Det är fina grejer det...:))

Likes

Comments

..Och vem blev så in i norden förbannad att hon i en dramatisk gest drog åt sej överkastet o lade sig i soffan istället..? Hm. Gissa det. Men fan. Man måste ju sätta gränser. Eller ah. En liiiite stark reaktion kanske. Men klockan var ju fan 2 på natten. O då kan man bli lite extra känslig kanske.. Dramaqueen no 1. Det kan jag väl hålla med om ibland. Jag förstår inte varför jag blir så hetsk när det gäller vissa personer. Det är precis som att de drar ut en vrede inom mej som jag knappt visste själv att jag hade...:p Illa, illa... Synd att rösten sviker när man är på sin topp och spyr galla.. "Jaha..tror du inte jag fattar vad du håller på med (o nu kommer falsetten) ElleeEEer??" Dumt att jag kom upp i ton sådär i slutet. Det slutade ju bara med att båda inte kunde hålla sig för skratt och asgarvade. Mitt i allvaret. Braaa spädan. Lyckat. Jag kan inte konsten att vara arg sådär på riktigt. Bara på fyllan. O jag hade ingen lust o dra i mej en jäger sådär innan utbrottet..fastän att den stod farligt nära soffan...;) Jag sitter o grubblar på vad jag är bra på. Men det står fan still. Bara pga en löjlig diskussion om vem som skalade potatisen snabbast. Okej. Jag är väl inte särskilt snabb där kanske. O sen kanske jag inte kaaan skära grönsakerna sådär snabbt o fint, eller koka ris utan att det blir bränt i botten, eller koka potatis utan att dom går sönder... OKEJ. jag ÄR kass i köket. Visst. Men jag måste ju va bra på nåt annat.. Utan att tänka hasplar jag ur mej att "MEn jag är väl bra på ANDRA saker..!!" O när jag skulle räkna upp dom blev jag helt tyst.. "som.. som tex.. Äh. FUCK it... Jag är vääärdelös." Slängde mej i soffan, ilsken o sur som en 6-åring.. Plötsligt kom jag på det! Jag rusar upp och strålar som en sol o skriker "DIska, DISKA!! Jag är bra på att diska!!" FAn Emma. Att jag aldrig kan vara tyst.. Gissa vad jag har fått göra hela dagen..o vad kommande framtidssysslor blir.... AOuiiii. Men jag mår rätt bra ändå. RAlfen o jag hade en dunderskön helg där vi pendlade mellan köket, tv-soffan o sängen i hela 2 dagar -iförda mysbyxor o taskiga håruppsättningar..Glammigt värre:)

Likes

Comments

Man börjar ju undra hur länge det kommer att hålla.. För det kan ju knappast vara hållbart i längden..? Eller? Jag e tamigfaen livrädd. Livrädd för att allt ska brisera o jag ska falla. För om jag faller den här gången så kommer jag inte komma upp igen. Jag har skjutit bort mina problem o sorger på en annan kontinent. Närmare bestämt Australien. Det är räddningen. Där finns ljuset. Har jag bestämt. Kommer jag bara dit så kommer allt att lösa sig. Inbillar ja mig. Känns bättre då. Terese o jag. Vad skönt att få komma bort och glömma. Men samtidigt är jag sjukt rädd. Rädd för att glömma. Jag vill ju inte att det ska suddas ut. Det är det absolut sista jag vill! Men fan. Det kanske är den bästa lösningen? Usch. När jag tänker tanken mår jag illa.. det finns inget bortom det ju. Det är ju det som är jag. Eller det som har blivit jag. Jag med det. Vanan. Det farligaste som finns. Från att alltid ha varit självständigt -till att bli helt beroende och VAN vid att alltid ha en person där. Det är en ganska så stor omställning att bli utan det.. Och jag vet inte om jag är beredd på det riktigt. Men bara vi kommer till Australien Terese..! Då får det lösa sig bäst det vill. "Couldnt lend him to you forever said the hard man from above" ...precis så känns det. Som att han bara är till för utlåning. Något man bara har ett tag. Tills det är någon annans tur att låna. FUCK it. SJÄLVPLÅGAREN själv. SLuta tänk för fan. Allt blir så mkt enklare då. SLuta KÄNN. Man mår så mkt bättre då..echoo..

Likes

Comments

En liten sammanfattning. ¤ Katastrof-onsdagen. En liten tacomiddag. 2 manliga groggare. klädpoker, pyramider och en 75:a rödvin. "Det där är iiiinte min dotter" ¤B....... nä. eller inte. ¤Ett litet knä upp på en känslig näsa. Näseblod och knogfajt. iiiiih! "Det var ju inte meeeeningen" ¤Den röda bilen. Oh. *we like* Det nya måndagsnöjjet...;) DEJT. Uss. Definitivt ett överskattat ord. Används i tid och otid. *me dont like* varför inte bara UMGÅS. Mycket bättre. Så slipper man såna där ilningar i magen och springande myror i tårna, iiiiiiiiiih! FÖr lite mat, för mkt arbete, för lite sömn och för mkt stress = Spädan.

Likes

Comments

En sammanfattning av de 2 senaste månaderna: KATASTROF. Brutalt katastrofalt t.o.m. Låt mig aldrig, ALDRIG få uppleva en sådan period igen. Man vaknade upp och var ett år äldre. Någon verkade säga: "Välkommen till vuxenvärlden Spädan. HA! Trodde du att du gått igenom livskriser va..? Här ska du får känna på verkligheten..." o BAM! Man var lägre ner än man någonsin varit. En stor svart jävla äckelvägg som vägrade flytta på sig. Mörka, hemska tankar som tidigare visat sig ytterst flyktigt, verkade ha klister på sej och vägrade försvinna. Den värsta känslan: Besvikelse. Hade gjort vad som helst för att slippa denna tomma och meningslösa känsla, som bara förgiftar en innifrån. Någon sa att man kan få sån hjärtesorg att det känns som det gör ont i hela själen. Patetiskt -har jag tänkt. Det kan ju inte utveckla sig i en fysisk smärta, eller hur?! Oj, så fel hon hade. Visst. Man lär sig hela tiden om hur saker å ting funkar. Hur tunna och bräckliga relationer kan vara. Men även hur starka vissa är. Men man får sig rejäla törnar som aldrig riktigt kommer släppa. Vilket gör att iaf jag blir mer misstänksam mot människor, inte vill släppa in folk till mig hur som helst, o framför allt så tappar jag min tillit. Det är inge kul alls. Men det är precis så det är. Den enda man kan lita på till 110 % är en själv. O den dagen man inte ens gör det. Det vill jag inte tänka på. Aldrig har väl själen fått utstå dessa prövningar. Men den lever. Fast dock lite trasig här o var.

Likes

Comments

"Fråga samma person under hela kvällen om han gillar o sitta ihop.." Hm.. självklart var det jag som fick den. Valet bidde Ejb. Såklart. Han var ju arrangören av det hela..:) O han tyckte om det. Ohja! SHAKE THAT BÖÖÖRDIE-ASS!! -Wohooo!!- rakt i örat sisådär 15 ggr gjorde inte fyllan mindre påtaglig.. Det var nog den sjukaste helgen på lääänge! Okej Catten. Mc-klubben o Dojan står på delad första plats..;) Tillbringar man en natt med Sveriges version av Jackass-grabbar så kan ni få en förnimmelse om vad jag har varit med om.. SATAN. heeeelt loss! "FraNK för i h*vete..akta muffinsen!! Det är fiffel där i!" Om man inte vAr coco loco så blEv man det. Automatiskt. Vem fan hade lagt VODKA i den dallrande Yellow-puddingen då?! Sataaaan. Frätte nog gott i halsen o magen efteråt.. "Jag vet! Jag ställer en ölburk på huvudet, så får ni försöka skjuta ner den med fotbollen!" -Ringstedt. Klockren. Iaf just då. Mindre kul när fotbollen träffade vissa känsliga delar. Men desto roligare för publiken vill jag lova!! :) (Avslutande) Frank till taxichauffören: "Alla killar är svin..jag är fan glad att jag inte är av er art. VAd tänker ni med? Du borde ju veta! Prata inte med mej. måttligt förbannad.." "Du e fan som Spaghetti ju!! (kast med liten boll på känsligt ställe)..oops, det satt visst lite köttfärs på den spaghettin ändå" -Per, vem annars. SNART TORSDAG!! And off she goes...:) -ALTEA-

Likes

Comments

..EXPLOSIONER! Förresten. Jag har fått en baskelusk som gör mitt huvud tungt, o mitt sinne alldeles mörkt. Ussanamej. Inge kul alls. Den får mina tankar att gå fullständigt loss! Och jag blir deep, deeper, The Deepest. Skumt. Jag slogs plötsligt osökt av en tanke: att satan vad SJUKT det är med tårar egentligen! Tänk. Man kan må så in i norden dåligt ända in i själen, så att det känns som att man ska gå sönder. Och vad händer? Jo. Man utsöndrar en vätska från ett HÅL i ögat. Vätska som innehåller vatten o salt!! HA! Hör på den. Är det inte knäppt? Och i dessa tårar kan man få ur sej ilska, sorg, besvikelse, glädje, lättnad m m. Det är ju bara heeelt outstanding! Tycker ni inte?!Faschinerande må jag säga. MEN. Det var ju inte alls vad jag tänkte säga jue! Vart var jag.. pojkar. hm. Jag trOdde jag visste vad di ville ha. Men tydligen inte. Fän. Jag får inte fram det jag vill säga! Det är Baskelusken som förvirrar tror jag.. Det kanske kommer senare.. Vem vet. fuck it

Likes

Comments

..Eller så springer vi 7 jävla km innan jobbet. (utan flås) Det mest puckade jag gjort. Men han ringde ju o frågade. Hallå eller -alltid redo mothafockah! Det var ju Han som frågade oxå. Det är faktiskt skillnad på folk o Folk.. Såklart att man kaxat upp sig o sagt att "lähäätt att du inte kommer hålla tempot" O andra puckade grejer.. Så med is i magen och rejält med fokus tog jag mig igenom Dödens bana. På vägen sträckte jag en muskel i magen,vilket gjorde att jag fick löpa något kutryggad i 5 km, (fick sex nya magrutor dock) höll på o kasta upp gårdagens och var nära att bryta ihop mentalt ca 10 ggr innan 3kilometers-gränsen. KUL. Så jobbade man kväll o var nära att rensas med på fladderbandet.. Han fick mej o utstå konstanta krämpor i 40 minuter PLUS resterande timmar på POSTEN i ett zombie-liknande tillstånd. Svinet. (alltid) Men det bästa av allt var ändå summan av kardemumman: "Tempot var alldeles lagom bra" HA! Alltså höll man måttet preciiis.. Okej "Anka Vanka" i trapporna på jobbet idag. Men det får man ta. Så länge tempot var "lagom bra" Så kan jag ju dö för mindre:) "-Aouiiiii- En kärlekskrank gnu i underkläder på alla fyra" DEN kan man ju fundera över. Hade något med 10kg ångest från förrförra helgen att göra tror jag. . .

Likes

Comments