Ja, nu ligger jag här i sängen igen.. kan aaaaldrig somna före 2-3 på natten... och jag försöker ändå att aldrig ha uppe mobilen eller datorn efter 00. Så jag ligger alltså och vrider och vänder på mig i flera timmar och tankarna bara går. Och det var så jag kom på att jag kunde uppdatera bloggen. Så nu gör jag det.

Imorse vaknade jag kl.08:10 för att jag hade en grej jag var tvungen att göra, sen vid 11 nångång så gick jag ut på en promenad/springrunda. När jag sedan kom hem gjorde jag en smoothiebowl och sedan hoppade jag in i duschen, gjorde mig lite fräsh och bestämde mig för att göra lite mat. Vid 16:00 hade jag tvättid så sprang ner till tvättstugan och blev kvar där i 6 timmar.... strax innan 22 kom jag innanför dörren och slängde mig i sängen o slappade. Jag la även upp en vlogg som jag ska försöka länka nedanför:)
Kram♡

Likes

Comments

Hej bloggen! Eftersom jag inte har några läsare än så skriver jag "bloggen" (hehe). Men det får vi hoppas det blir ändring på. Idag har jag varit i stan med en kompis och shoppat lite, och när jag kom hem bestämde jag mig för att grovstäda lägenheten... Så nu ligger jag här i sängen lite halv-svettandes och trycker på lite tangenter.

Om någon skulle vilja se mig i rörligt format så kan jag lägga in min och Amandas youtube-kanal här nedanför så det bara är att klicka sig in på. Både jag och Amanda skulle verkligen uppskatta det!


Vad ska jag blogga om tycker ni? Ska jag bara skriva om vad jag har gjort på dagen eller ska jag ta upp något speciellt ämne? Om ni har tips så får ni gärna kommentera det eller mejla mig på emthammarrosell@gmail.com.

Ha det så bra, kram♡

Likes

Comments