Godmorgon!

Efter en hektisk helg tog jag sovmorgon till kl 8 idag, så skönt! Fantastiskt att åter igen få vakna upp till ett vackert, vintrigt Stockholm. Eftersom det ska bli milt väder senare i veckan passar jag på att njuta lite extra dagar som denna.

Dags för en ny vecka, jag är väl en av få som faktiskt älskar måndagar. Jag fylls av energi av att en ny vecka innebär nya möjligheter att utvecklas i det man tar sig för. Högra prioritet på dagens agenda blir att dyka ner i skadeståndsrättens alla principer och förbereda inför terminens första seminarium på onsdag.


Puss från Emelie

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Eat, sleep, law... Ungefär så känns min vardag just nu och jag älskar det! Det känns så peppande med en ny termin. Vi har fullkomligt djupdykt in i skadeståndsrätten. Civilrätt A, som vårens första kurs heter, påstås av många vara tung och tråkig men hittills har jag inte alls fått intryck av det. Tvärtom! Trots att ämnet förvisso är väldigt teoretiskt har jag inte upplevt att det varit svårtuggat utan redan lyckats ta mig igenom ganska mycket litteratur.

Samtidigt är det naturligtvis viktigt att koppla av ibland och tänka på något annat än juridik. I samband med studierna har jag börjat läsa mer, inte enbart kurslitteratur men också annan typ av litteratur. Jag kan verkligen rekommendera Lauren Conrads böcker, hon skriver så bra!


Puss från Emelie

Likes

Comments

Lite försenat nyårs-inlägg. Vi välkomnade 2018 i Puerto Banus, Marbella i goda vänners sällskap. Att lämna 2017 bakom för att blicka framåt mot alla möjligheter och utmaningar som komma skall, känns bra. Jag har påbörjat min andra termin på juristprogrammet och i vår är det äntligen dags för oss att ge oss ut på jakt efter ny lägenhet. Can't wait!Påväg ner till poolen, så underbart med några dagar sol!

Puss från Emelie

Likes

Comments

Promenad runt Kungsholmen. Har jag sagt att jag älskar Stockholm? För det gör jag verkligen, så fin och mysig stad. Till dagen i ära så sken även solen vilket bara gjorde det hela ännu bättre.
Puss från Emelie

Likes

Comments

För tre veckor sedan var jag och Lollo på Newhouses och Diana Orvings visningar under modeveckan - så mysigt hade vi det! Stockholm bjöd på fantastiskt väder och vi hade en heldag bara hon och jag. Som jag har saknat den tjejen <3 Bilden är tagen på Grand Hotel, visst är utsikten oslagbar?!

Puss från Emelie

Likes

Comments

Ta hand om ditt blonda hår! Jag använder schampo och balsam ur serien Forever Blonde från Paul Mitchell. En gång i veckan vårdar jag håret lite extra med Olaplex för att håret ska hålla sig starkt och sunt! Vilka är dina favoritprodukter?


Love ∞ Emelie

Puss från Emelie

Likes

Comments

När höstmörkret faller på är det lätt att drömma sig bort till dessa vackra ställen i världen. Håller ni med? 


Love ∞ Emelie 

Puss från Emelie

Likes

Comments

Back to reality! Law school - let's do this.

Puss från Emelie

Likes

Comments