I fredags gick vi på stan och shoppade lite grann. Vi stötte på världens finaste HM och insåg att det som kallades shoppinggata i princip enbart bestod av restauranger. Precis som resten av Melbourne gör.

Mot kvällen åt vi den fräschaste kycklingburgaren på Bettys Burger's innan vi gick hem för att föra på en av de äckligaste vinerna vi någonsin druckit.

Trots att vi fortfarande kände oss som två zombies drog vi oss ut och festade. Vi började på en bar vid Fitzroy  för att senare förfytta oss mot Elizabeth street där vi hängde på två olika baren. En där de bjussde på gratis shots och en där en random kille la en 50 dollars sedel rakt i min (Emmas) hand. Det levde vi på resten av kvällen och somnade senare lyckliga efter en riktigt bra första utekväll på den här resan.

Nästa dag, lördag, var vi tvinga att rycka upp oss ur bakfyllan för att ta tåget till Highett. Highett är en förort ca 45 min bort där Jessica har en australiensk bekant från en tidigare Bali-resa. Väl hemma hos honom drack vi ett par cider innan vi gick till den årliga Food Truck Festivalen i Highett. Där hängde vi med ett gäng människor, drack öl och åt mat i solen. Mycket trevligt. Efter det fortsatte festen hemma med cards against humanity och ett skönt häng.

Idag, söndag!
Vi började dagen med ännu en burgare från Bettys Burger's innan vi satte oss på Federation Square i solen en stund. På Federation Square fanns också ett museum om rörlig bild vilket vi kollade in. Det var extremt mycket ljud och massa barn, så där stannade vi inte länge även om det var en väldigt snygg utställning. Till kvällen, efter ännu en powernap vi vår så kallade "Grottan", gick vi ut för att käka. Det tog oss säkert en timme att hitta en restaurang som inte var asiatisk. Det är endast det och hamburgerställen som existerar här. Vi avslutade kvällen på en speciell bar med sagotema! Vi beställde en "drink" som smakade skit, njöt av den fina miljön och gick hem för kvällen, tidigt denna dag.

Vi och vår kära Grottan som ger de bästa powernapsen i världen.

Likes

Comments

-Flög på varsitt håll, det gick fint
-Checkade in på hostellet, åt äcklig pizza
-Sov 12h
-Gick till ett brunchställe, det var fint
-Gick på museum, det var kul
-Gick hem tog powernap och gick sedan ut och åt burgare å drack öl 16 dollar för allt 😍

Likes

Comments