Hej igen! Hoppas ni mår bra, jag mår iaf super idaaag. Som jag skrev i det senaste inlägget så åker jag till Finland idag och kommer hem nästa vecka igen. Men jag och min älskling hade inte träffats på över en månad vilket inte är acceptabelt. Så det fick bli en liten, men väldigt mysig sabblunch idag på stan.

Har ni inte ätit på Vapiano tidigare så ta er tiden att göra det då. ÄLSKAR verkligen deras pestopasta.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er finisar! förra veckan var jag på Öland och kunde då inte uppdatera bloggen eftersom att internetuppkopplingen sög. Jag försökte med allting och satte mig vid receptionen flera gånger om dan för att försöka ladda upp inlägget om och om igen. Men här får ni lite härliga bilder ifrån Ölands UNDERBARA strand.

Jag kom hem i tisdags och hinner vara hemma två dagar innan jag reser till Finland igen. Suck, jag hade hoppats på att få vara hemma och landa emellan samt uppdatera mina sociala medier rejält. Men tyvärr är det som det är och jag måste anpassa mig efter det. Därför har dessa två dagarna gått åt till att tvätta kläder och packa om. Även om jag skulle vilja prioritera annat.

Ta hand om er så syns vi om en vecka//Puss och karm Emilie;))

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej allihopa!! Från och med idag så kommer jag att bli mer aktiv på min blogg!! Jag har tagit men paus eftersom att det har varit väldigt mycket i skolan på senaste. Men nu är jag iallafall tillbaka igen yeeey! Det märks verkligen att jag har saknat att blogga och därför ska det bli super kul att komma igång igen!! Nu tänkte jag bara bjuda er på mina sommar/vår favoriter ifrån NA-KD!! Jag har verkligen blivit besatt av den sidan på senaste. Älskar deras hetaste trender. Allting finns länkat i inlägget om ni är intresserade, så hörs vi snart. Puss Puss!

Likes

Comments

​Älskar mina solbrillor som jag köpte i somras ifrån ray ban! Dom var visserligen dyra, men verkligen värt det! Tyvärr så köpte jag dom i slutet utav sommaren men dom ska nog komma till användning när solen vill titta fram. 

Likes

Comments

Instagram@emilieforsbo