Idag onsdag och jag började jobba klockan 7 fram till klockan fyra för att sedan åka hem en snabbis för att sen möta upp @Emileriksson för att fota en snabbis och sedan dykte @hampus upp och var med och fotade lite!

Sedan splittades vi åt, jag åt middag på Max innan jag begav mig in mot Sergel för att möta upp min vän för att se på Pirates of the carribean. Filmen var bra, den får en stark 6/10!

Som ni kan se på bilderna så har jag en ny klocka på mig som jag fullständigt förälskat mig i då jag saknat en klocka som har det där "silvriga" och som ser så elegant ut och passar till de flesta outfits!
Klockan är från Jim Rickey som just nu har rea på nästan allt på deras hemsida och klockan är nere från 250 euro ända ner till 125 euro vilket hamnar på runt 1100kr (ENDAST!)

Jag tror att rean håller på 2 veckor framåt så är ni sugna så passa på!
Här är en länk till klockan:
https://www.jimrickey.com/en/watches/jrw004-b-silver-black-blackDesign your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Fånga dagen som man brukar säga och det tycker jag att vi gjorde idag också då vi drog iväg mot Mälaren för att grilla, fika och fiska och bara allmänt ta det lugnt i solen!
Grymt underbart var det!
Går inte att klaga på vädret som levererade eller umgänget så en bra dag helt enkelt!

MER AV DETTA!

Likes

Comments

Tja igen!
Grym gårdag som spenderades med goda vänner där vi tog bilen in till stan för att bara hänga och det slutade med att vi drog till Scandic takbar och tog en drink där ett tag för att sedan röra oss vidare ner mot att möta upp fler personer för att dricka lite!

Detta med att det är just ute alltså jämt hela tiden gör en bara så jäkla lycklig och det känns som att det är dag ute jämt!
Bästa jävla sommar alltså!

Likes

Comments

Jacka: Nikolaj D'etoiles
Jeans: H&M (Slitna av mig)
Skor: M.A.M.B Oslo ( med koden "Empes.x20" så får ni 20% på hela deras sortiment! )
T-Shirt: H&M


Det här med skavsår när det kommer till skor så brukar jag väldigt sällan få det men med dessa skor så gav det mig grova skavsår under en dags användande!
Det blir främst trångt för mina tår där framme men även i hälen skaver det lite, jag använde mig dock av korta strumpor men vad vet jag.

Jag tänker ju såklart vara ärlig med er om jag gör ett samarbete och ger min fullständigt ärliga åsikt om produkten!
Nu tänkte jag dock gå lägga mig då jag kom hem vid 3 tiden inatt och började jobba idag vid 10 så är just nu så himla trött och börjar dessutom vid 7 imorgon såå..

Godnatt!

Likes

Comments

Grym lördag som spenderades på gärdet tillsammans med vänner!
Tog inte med kameran ner dit men vi var och drack och hade det trevligt hos mig innan i grymt väder och bjuder på lite bilder!

Men nu på en måndag känner mig sig lite småsjuk faktiskt vilket inte är så kul!

Likes

Comments