Nu tar vi helg!

Go'kväll på er! Hoppas att ni har haft en fin fredag!
Alltså ska vi ta upp krånglet som var i morse!? Igår och i förrgår stod på mitt schema att jag var bokad idag från 07:30 till 16:00. MEN! Dom skickar ALLTID sms: innan var och vilken tid man är bokad så man vet vilken förskola man ska till etc. Men jag hade inte fått något sådant. Både jag och min sambo tyckte det var konstigt.
Så jag ringer förskolan som står på schemat. Den jag pratade med visste inget. Så jag ringer till Bemanningscentret som har teflon tid kl 08:00 -.- vilket jag tyckte var rätt irriterande i morse! Dom säger att de har skickat ett sms till mig i MÅNDAGS, varpå jag säger att jag inte fått något vilket den jag fick prata med tyckte var konstigt. Men efter många om och men så äger hon att jag SKA jobba. Så jag beger mig så fort jag kan till förskolan.
Halvvägs framme så ringer dom upp från Bemanningscentret och säger "Dom saknar dig på förskolan" Jag berättar då att jag ringde ju nyss upp dom och att jag är på väg- "jaha är du det?.." -.- Alltså... Det här med att ge information till varandra...
Väl framme på förskolan så förklarade jag för dom andra lärarna vad som hade hänt. Fick lov att sluta 17:45 istället.

Så nu tar både jag & Erik helg! Det blir en lugn fredags kväll här hemma. Efter han har avslutat sina games (det är något event eller var det nu va på spelat LOL som han vill klara av) Så ska vi mysa i soffan med lite chips och serie!

Önskar er alla en fortsatt trevlig kväll!❤

Gillar

Kommentarer

lindansarmama
lindansarmama,
Inte så kul. Att sådan enkel kommunikation kan vara så svårt. Skönt att det löste sig, ha en trevlig helg! 🌸
nouw.com/lindansarmama
EmoFjortis
EmoFjortis ,
Nämen perecis! <3
nouw.com/emofjortis

Prenumerera