Kort VS Långt

Hejsan gänget!

Som ni vet skaffade jag hårförlägning förra sommaren. Och jag är så glad att jag tog det beslutet. För jag, personligen trivs bäst i långt hår.

Nu är jag van vid det långa. Och jag hittade en bild, innan jag skaffade hårförlägning.

Så himla kort! Och det var inte kort för att jag hade klipp det. Det blev så efter alla år av färgning, blekning & byte utav hårfärger hit & dit. Så jag får skylla mig själv.

Men att det var såhär kort!? Sjukt!


kort
⬇️
⬇️

Vs. långt

Gillar

Kommentarer

J
,

"The final tour ever, KISS" Har de slutat turnera? Trist. 😟 Då hann jag aldrig se dem då. Men jag har ju sett massor av andra band, även de flesta av mina favoritgrupper som fortfarande håller på eller är i livet.

Jag tycker du passar i båda. Och de där klara färgerna lyser upp! Du har aldrig testat Libery Spikes? Gjorde det en gång själv. Och eftersom jag hade långt hår till ungefär armhålorna vid tillfället så blev de rätt höga också. 😉 Det var dock bara ett test. Men jag gillar folk som sticker ut och går sin egen väg. Tyder på självförtroende, att inte vilja se ut som alla andra.

EmoFjortis
EmoFjortis ,

Dem skulle ju haft sim sista turnering förra året. Men der blev inställt p.g.a. corna. Så nu får man bara vänta & sw om del kommer att spelas i år eller inte.


Aldrig testat förut. Vad är det för något? 😊

nouw.com/emofjortis
J
,

En variation av mohawken, men med toppar över hela huvudet. Som Frihetsgudinnan, nog därav namnet. Googla för bilder. 😉

Livet är kort och man ångrar oftast bara det man aldrig gjorde eller testade! 😉

J
,

*Liberty spikes. Ser att jag stavade fel där ovan.

EmoFjortis
EmoFjortis ,

Så sant! 🙏😊

nouw.com/emofjortis

Prenumerera