Jag skriker efter hjälpen som inte finns!

Hej på er mina fina, hoppas ni mår bra denna söndag!

Jag mår som ni nog förstår, fortfarande dåligt. Tänkte jag skulle ha fått chatta med någon från MIND igår. Men då var chatten stängd! Varför säger folk att det finns hjälp att få, när man inte får någon? Både dem på öppen psyk och psykakten säger bara åt mig att ja ska andas och lyssna på musik. Och som sagt så var chatten på MIND stängd. Jag är väldigt öppen med om hur jag mår på mina sociala medier. Men jag får ingen hjälp. Så sluta säg att det finns hjälp. För jag får ingen. Får bara höra att jag ska andas och lyssna på musik.

Jaja, hur som haver! Jag har fått låna en hammare så ska försöka få upp lite tavlor. Lär även gå ner till affären och hämta ut ett paket. Sedan tänkte jag ta tag i tvätten.. Blir inte roligare en så idag!

Ni får ta hand om er & göm inte att sprida kärlek till varandra ❤

#psykiskohälsa
#ångest
#livetmedångest
#deppression
#hjälp
#skriker
#nouwblog
#bestofnouw
#nouwgirl
#nouwinfluencer
#influencersofsweden
#dalarna
#topblog

Gillar

Kommentarer

linneaengelman
linneaengelman,
Tråkigt att läsa att du inte mår något vidare! ;( Hoppas att du trots det får en helt okej söndag! 😊
nouw.com/linneaengelman
EmoFjortis
EmoFjortis ,
Tack så mycket! <3
nouw.com/emofjortis
trettiofyran
trettiofyran,
Nu kommentarer jag ett inlägg som är ett tag sen du skrev och läst att du fått hjälp med lite medicin nu så du mår bättre än när du skrev detta men fick sån igenkänningsfaktor!

Har oxå suttit där med fet ångest som könns kvävande, man vill bara dö eller iaf bort från allt.. Man könner sig helt ensam o varken vill eller kan skriva till nån man känner så man försöker desperat leta upp tyo MIND eller nån annan som har hjälp chatt.. Men då är det kö OM den nu en är öppen.. "Du kam även skicks ett mejl" Man bah jag vill skriva och ha hjälp o svar Nuuuuu! Så håller med dug, varför skriver dom att det finns hjälp när det oftast inte finns hjälp tillgänglig.. 😞👎😰
nouw.com/trettiofyran
EmoFjortis
EmoFjortis ,
Fina ❤❤❤
nouw.com/emofjortis

Prenumerera