Ingen skola - inge jobb!

Jag gissar att dom flesta av er ( läs noga nu, jag skrev dom FLESTA och inte ALLA) som läser min blogg & som följer mig på youtube går i skolan eller har jobb!
Det är ju måndag idag. Den dagen då dom flesta vet vart dom ska till. Skola, jobb, kurs. Ja! Men jag då? Jag som blev utskriven från mitt fjärde år. Jag som inte har något jobb. Jag har inget att sätta alarm för. Nu kanske någon tycker att det är lyxigt att jag "slipper" skola/jobb. Men det är det inte! Det finns ju en anledning till att jag blev UTSKRIVEN från skolan. Det finns anledningar till varför jag inte har börjat med körkort till exempel. Det finns anledningar till varför jag inte har skaffat jobb. Om ni har sett min video "hur mår du?" så förklarar jag ju att jag ju att jag har mått psykiskt dåligt varje dag i 12 år!
Och när man som jag har varit nere på botten så länge så är det inte så lätt eller så bara att skaffa jobb! För jag vet att jag bara kommer stressa sönder mig om jag skulle börja jobba nu.Och då kommer det ta ännu längre tid att komma upp igen! Då känner jag att det är lika bra att jag vilar upp mig nu. Och börjar jobba när jag känner att jag kommer att klara av det! För jag tänker inte böja med bara för att det är så många som tjatar på mig eller säger att "men du är snart 20 då lär du ju börja jobba" Nej,för så länge jag mår som jag gör kommer jag inte klara av att jobba. Men tyvärr så förstår inte dom flesta det. Jag tänker inte jobba för någon annans skull! Jag kör mitt eget race! Jag gör saker och ting i min egen takt. Jag tycker att folk kan sköta sina egna liv ist för att gnälla och lägga sig i mitt!

Gillar

Kommentarer

Prenumerera