Dålig hy

Hej på er mina fina, hoppas ni mår bra!

Igår handla jag och Erik hem lite mat och lie andra grejer. Vi både var helt slut efter det så vi ramlande ner i soffan båda två och kollade på någon random film från Netflix. Sedan hände det inte så mycket mer.

Det är fredag, helg och vet ni vad? Jag ska jobba natt hela helgen... Och såklart är jag festsugen. Det är jag alltid när jag ska jobba. Men inte när jag är ledig. Hur kommer det sig?
Jag börjar inte förrns kl 22 ikväll. Rätt skönt att börja sent. För då hinner jag vila,fixa matlådor och fixa lite här hemma.

Det dryga med att jobba natt är alla drägg som kommer och ska försöka ragga. Tack men nej tack. Jag vill inte ha någon som är stupfull,stinker sprit och inte kan bete sig. Dessutom, så är jag upptagen! Sorry not sorry liksom!

Men alltså hörni... Min hy.. Den är så dålig just nu! Vill inte ens visa mig. Men den är kaos för att jag inte har tagit hand om verken min insida eller utsida. Men för mig blir det extra jobbigt då jag har haft grova problem med acne förr. Var till och med tvungen att ta starka mediciner för det.

#acne
#finnar
#badskin
#dålighy
#lilahår
#manicpanic
#nouwblog
#nouwblogger
#nouwinfluencer
#influencersofsweden
#topblogger

Gillar

Prenumerera