Ångest

Här sitter jag med ångest. Som blev orsakad av en person. Alltså folk måste tänka på vad dem skriver till andra. För det finns så mycket mer bakom ytan. Och folk vet inte vad som sker bakom stängda dörrar. Folk vet inte vad man kommit överens om. Eller vad man har blivit lovad o.s.v. Hatar när folk inte har hela bilden innan dem yttrar sig.

Jag vet att jag måste försöka ta bort alla de som är en bidragande faktor till att min ångest och alla tankar som kommer i samband. Men det är lättare sagt en gjort. En del människor går liksom inte att ta bort. Förstår ni hur menar? Dem försvinner bara om jag tar bort som är bra i mitt liv. Det är svårt att förklara. Men jag hoppas att någon förstår hur jag menar.

Tycker sånt här så svårt att förklara. För jag vet inte hur jag ska formulera mig. Det vet jag aldrig. Det enda jag vet jag kan skriva är att jag ångest. Men jag kan inte beskriva själva ångesten.

Sen att "hantera" ångesten. Det är så olika. Så många gånger jag har gjort så jäkla dumma saker mot mig själv jag inte kan ta tillbaka. Så många gånger jag bara sprungit ut utan att berättat var jag är. Eller om jag kommer tillbaka. Det vet jag har skapat oro för dem i min närhet.

Nu då? Hur hanterar jag ångesten jag har nu? Ja genom att skriva ett osammanhängande inlägg här som säkert har många stavfel. Har även hörlurar på mig och spelar hög musik. Samt att jag har ett gosedjur i min famn. Det hjälper lite grann.

Men ska vara ärlig. Var nära på att göra något jäkla dumt istället. Har gjort det i så många år att det blivit en slags "ovana" eller vad man ska säga.
Men jag är lite stolt över mig själv. För jag har blivit bättre genom åren att hantera det på något annat vis. Har varit så fruktansvärt svårt många gånger.

Men små steg framåt är bättre en inga steg alls.

Okej, jag vet inte alls vart jag vill komma med detta inlägg. Så jag sätter ett stop här.

Tack till er som tog er tiden att läsa ❤


#livetmedångest
#psykiskohälsa
#ångest
#vågaprataompsykiskohälsa
#vågaprataomdet
#minvardag
#verkligheten
#nouwblogger
#nouwblogg
#nouwinfluencer
#influencer
#influencersofsweden
#swedeninfluencers

Gillar

Prenumerera