3 saker jag stör mig på!

Okej, detta är alltså sånt JAG stör mig på.

Ni kan ju kommentera om ni håller med på någon av dessa punkter! :)

1: Tellonym... Jag stör mig inte på själva appen (?) Utan det jag stör mig på är när folk skriver "ställ frågor till mig är 100% ÄRLIG PÅ ALLT" Och så kan dem få en fråga som lyder " hur många har du haft sex med"
Varpå personen svarar "det har inte du något med att göra"

NEJ MEN VARFÖR SKRIVER DU FRÅN BÖRJAN ATT DU SKULLE VARA ÄRLIG OM DU GER DRYGA SVAR!?!?!?
Ska man vara ärlig så skriver man väl ett akt svar? Säg inte att du ska vara ärlig om du ändå inte tänker ge ett riktigt svar. JIIIISUS!

2: Folk som helt plötsligt blir "experter" på protein så fort dem får reda på att man inte äter likdelar (kött) Ingen hade brytt sig om jag hade käkat det eller inte. På den tiden jag åt kött var det ingen som ifrågasatte mitt protein intag. Men så fort jag sluta. Nej då jäklar blev alla köttätare experter! Ett tips är att ni läser på lite så får ni se att man får sig protein utan kött! :)

Liksom jag ifrågasätter inte vart ni får era vitaminer och mineraler ifrån :)) Jag har koll på va jag äter! Sluta lek experter!

3. Folk som inte låter en prata till punkt... Behöver jag ens förklara!? SÅ SJUKT IRRITERANDE!! Det är väl det jag kan säga!#sakerjagstörmigpå
#vegan
#veganprotein
#livstil
#nouwbloggare
#nouwblogger
#nouwinfluencer
#influencersofsweden
#swedeninfluencers
#topblogger

Gillar

Kommentarer

Prenumerera