Man kan inte dela detta allt för många gånger! Det är viktigt att fler får upp ögonen för detta!
Man behöver inte döda kännande individer för att leva. Det massvis med mat bara man väljer att se det!

Jag ber dig , att din tid att kolla på dessa! Våga se sanningen i Sverige!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er alla fina!

Jag köpte dessa 2 veganska Yoghurtar för någon dag sedan. Inte nog med att dom är veganska, dom är även ekologiska! Hur bra är inte det på en skala!?

Den som ska smaka hallon var god. Den var väldigt krämig! Jag tror att om hade stoppat den i frysen hade det nog blivit en god glass! Den hade dock fått smaka mer hallon o jag hade fått bestämma, haha! Men den får 4.5 poäng av 5!


Och den som skulle smaka mango... Ja den var helt okej. Men det smakade inte alls mango för fem öre! Den smakade mest kokos!
Inte för att det gör mig något. Jag gillar kokos, men ska det vara mango smak så ska väl ändå smaka liite mango?
den var helt okej så den får 3 poäng av 5!

Likes

Comments

Godmorgon på er alla kämpar där ute! 🌸

Lördag och ännu en arbetsdag väntar, dag 4 av 7. Nu gäller det att kämpa dessa dagar!💪 Och så får vi hoppas att ångesten lämnar mig ifred idag och att denna dag blir bättre en gårdagen!

Har några planer för denna dag? 😊

Glöm inte att sprida kärlek till varandra❤

Likes

Comments

Go'kväll på er alla fina kämpar där ute!

*pustar ut* Jisses vilken dag! Den började helt okej. Jag klev upp ur sängen, gjorde mitt kaffe & uppdaterade bloggen. Mitt mående var stabilt. Jag fixade till mig, kollade igenom mina sociala medier,när helt plötsligt pang bom började jag gråta från ingenstans och ångest kom! Den kom 20 minuter innan jag skulle ta min buss mot jobbet...

Jag kände att jag inte ville ringa till mitt jobb och säga att blir hemma. I stället så sminkande jag om mig, och for iväg till jobbet. Jag trodde att ångesten skulle gå över bara jag kom dit och får fokusera på något annat. Men tyvärr... Ångesten försvann inte! Jag var jätte närapå att bryta ihop flera gånger ,men jag stod emot och kämpade vidare trotts att det blev en sjuuuukt stor ruch idag med folk som ville ha mat på en gång och samtidigt!

Jag är så jävla bra som som jobbade vidare trotts mun ångest!

Likes

Comments

1: Kunder som himlar med blicken!
När man får en kund som verken kan svenska eller engelska och man ska försaka förstå varandra och den himlar med blicken för att man inte förstår vad den vill ha... För guds skull.. LÄR DIG ENGELSKA IAF! Det skulle underlätta kommunikationen så mycket bättre! För hur ska jag kunna vet vad någon vill ha om den inte kan göra sig förstod på verken svenska eller engelska!?
(min engelska är inte alls den bästa, men jag kan iaf göra mig förstådd!) Lär er grunderna iaf :)

2: Folk som hoppar över köade låter på Spotify!
Ni vet när man är på fest hos någon eller något liknade och folk har lite olika musiksmak,så löser man det genom att alla få sätta låtar på kö. Men så kommer det någon och hoppar över den enda låten man ha valt... DON'T DO THAT!!! Nu har jag lyssnat Marcus & Martinus, Zara Larssson och vad fadahans moster! Låt mig få lyssna på EN låt som jag gillar!!! PLS!

3: Folk som tror att man mår bra för att man har en bra dag!
Som ni vet så lider jag av psykisk ohälsa, och det är inget som försvinner på en dag! Men det är så många som har sådan okunskap! Folk tror att bara för att man har haft en bra dag när man har skrattat och sånt där så mår man bra. NEJ! Det är nämligen så att vissa dagar är lättare en andra. Vissa dagar har man bara det jävligt bra! Men ens psykiska ohälsa är inte borta för det!

Likes

Comments

Godmorgon på er alla fina! 🌸

Dagarna rullar och jag kämpar på! Arbetsdag 3 av 7. Helg,löning,sportlov och stugbyte...Kan bli en del folk nu i helgen! Och som jag har fattat det så är det även Vasalopps veckan nu? Men brukar inte det vara i Mars?
Jaja, hur som helst så kan det bli mycket folk i helgen. Jag kommer säkert bryta ihop. Om jag inte gör det på jobbet så kommer jag gör det hemma,p.g.a mycket folk,intryck och stress. Men det är "bara" att käämpa sig ingom dessa dagaar och le mycket! Jagvhar märket att när jag är stressad på jobbet så ler jag. Det är bara så jag hanterar det i stunden.

Nu ska jag dricka mer kaffe och fixa till mig lite.

Ni får sköta om er & glöm inte att sprida kärlek till varandra❤

Likes

Comments

Hej på er!

Som ni vet så hade jag och Erik våran 2 årsdag igår. Så nu är ju frågan, firade vi den eller inte?
När jag kom hem från jobbet så stod Erik i hallen redo med kopp kaffe till mig☕ Och vardagsrummet hade han dukat fram Tacos 😍 (veganskt) Och så satt vi och kollade på "My little Pony" den gamla versionen. För dem har förstört dom nya! :(
Det blev taco mys helt enkelt! Just ja, vi får inte glömma att han hade tänt ljus också!

Jag tyckte att det var jätte mysigt! Man behöver inte gå till en dyr restaurang eller boka in på en lyxsvit. Oftast är det dem små sakerna som är dom bästa! Och jag älskar dem enkla och små sakerna man gör för varandra!

Btw, jag var inte lika romantiskt, av mig fick Erik ett muminglas! x)


Likes

Comments