Bokat och klart, den 28 maj åker jag äntligen till Barcelona i några dagar. Jag längtar redan efter att komma bort och bara njuta till 100%. Senast jag var iväg var i vintras i Thailand och saknar det redan lite för mycket.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Älskar lediga dagar från skolan, lyckas aldrig sova ut det slutar med film tittande och en lång frukost. Ska försöka plugga lite innan jag ska till stan för en fika följt av barnvakt några timmar. En alldeles utmärkt onsdag.Kram

Likes

Comments

Förlåt för den dåliga uppdateringen men har endast jobbat sen i fredags, 4 olika jobb har jag hunnit med och står dessvärre på jobb igen. När klockan slår 18 ska jag endast hem för att ta det lugnt och kränga massa gott, som vanligt skulle jag vilja säga.

Likes

Comments

Blev upphämtad av Elin för att avnjuta en go fika och sedan gå en lång runda i det extremt kalla vädret men mysigt dock. Landade sedan här hemma för att sitta i soffan och kolla tv samt kränga lite mat. Lagom lugn dag. Ska bara packa för jag bor hos pappa i helgen sedan plugga som vanligt.

Likes

Comments

Älskar torsdagar, för då slutar jag 10:45 och har en hel dag framför mig. Blev körd hem av Jullzz för att käka lite och sedan byta om. Blir upphämtad när som utav Elin och vi får se vad som händer, har dock blivit tvingad att ut och gå samt träna. Vi får se hur det går helt enkelt.

Likes

Comments

För någon dag sedan hittade jag mammas smycken och blev helt kär, trots jag alltid varit lite anti guld men nu bär jag några utav dem dagligen. Finaste är att min mamma bar dessa när hon var ung och när jag var liten, nostalgi

Likes

Comments

Vaknade upp och insåg att jag hade en skön sovmorgon att se framemot och ännu bättre blev det utav att få ett mejl om en ännu längre sovmorgon. Så min morgon har bara bestått av film tittande och en lång frukost. Ska lite senare börja göra ve mig för att sedan gå till skolan som består utav enstaka lektioner. Hoppas ni också får en underbar onsdag. Kram

Likes

Comments

​För att få en bild om vem Emelie är så får ni nu 10 personliga bekännelser om mig:

1. Jag tycker kärlek är något otroligt fint men samtidigt är det något som jag är rädd för.

2. Jag har svårt att släppa in och lita på människor.

3. När jag var mindre var jag väldigt blyg och våga knappt prata men nu är jag tvärtom, älskar att prata.

4. När jag började mitt sista år på gymnasiet har jag lärt mig att vara ärlig och alltid säga sanningen trots den ibland gör ont, stå upp för min sak helt enkelt.

5. Jag har också lärt mig att känna mig själv på ett helt annat sätt, mina svagheter och styrkor, jag vet lite mer vad jag går för.

6. Känns sådär att skriva denna punkten nu när mina föräldrar läser min blogg men sanningen är den att jag avskyr att plugga och det slutar alltid med att jag pluggar dagen innan, det är ett under att jag ibland får det betyget jag får trots ansträngningen.

7. Jag är en drömmare, jag älskar att drömma om livet och framtiden, jag vill leva ett liv fullt med äventyr och se världen.

8. Jag önskade att jag var sån duktig som tränade och tog tag i att äta lite bättre än att kränga massa onyttigt.

9. Jag är ibland väldigt spontan av mig och vill att saker ska hända här och nu, jag ser det som en väldigt bra och dålig egenskap men av erfarenheter än sålänge har det gett mig så otroligt sjuka minnen.

10. Jag är obekväm bakom kameran, därav anledning att det nästan aldrig är bilder på mig.

Likes

Comments

Haft en lugn dag idag, först lunch med pappa för att sedan se en konsert i kyrkan med skolan. Mötte upp Frida för att avnjuta en god fika och bara prata om allt innan jag skulle hem för att plugga. Plugget tar över ens liv, men ska försöka kolla en och annan serie innan det tråkiga tar över. Kram

Likes

Comments

Valde att göra en nystart på en helt ny portal, vilket också innebär en helt ny blogg med massor utav uppdatering. För er nya som inte känner mig så är mitt namn Emelie Nilsson, 18 år och bor i Helsingborg. Jag går mitt sista år på Campeon och mer om mig kommer ni få reda på genom tidens gång. Kram

Likes

Comments