Hej allihopa! Har varit SÅ stressigt de senaste veckorna var ju 5 dagar i Portugal så tappade jättemycket skola på det. Hade otroligt mycket läxor! Det är väldigt stor skillnad mot förra terminen så man är ju inte riktigt van. Är sjukt irriterad på mitt shema eftersom en dag i veckan börjar jag 20 över ist för halv så det blir jättestressigt. Men jag har ju något tryggt i vardagen och det är tryggheten hemma och tryggheten på hästen. Tävlade 40 cm Clear Round och sen L:D minus 10 vilket för C.ponny blir 50 cm fick tyvärr 8 fel pga vägran och nåt till som jag inte riktigt vet vart de kom ifrån hihi. Gud gick upp 6 imorse ska lägga mig i ett skönt bad nu för mina knän gör SÅ ont. Har ju haft knäproblem sen jag var 7 och har alltid knästöd på karaten men mina stigbyglar var lite för korta idag så ja... Men ska försöka skärpa mig med bloggandet nu! Ska försöka få in lite rutiner nu i veckan :)

​Lite bilder från idag! Hästen jag rider heter Cerviver hon är 12 år, efter Castor RW 98 och Cinette. Hon står hos Fam. Gudmundsson på Albo Ridklubb i Skåne!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej alla fina!

Den här veckan har jag inte haft så stor lust att spela SSO, har mest spelat SimCity jag tror det är nya versionen vet inte riktigt... Det kom ut 2013 ivarjefall. Sjukt vad liten man va då!
Skulle ha event idag 17:00 men ingen kom... Så loggade ut och tog en joggingtur istället det var SÅ skönt asså verkligen fast jag springer ganska långsamt hehe😁 Fan det gick så bra i början med klubben men nu går det trögt med att få in aktiva medlemmar. Jag var ju oaktiv hela sommarlovet och över sommaren så ser man ju knappt skillnad på lvl 13-17, innan kunde man ju nästan se på folk vilken level dem var i. Folk har ju köpt mycket presentkort verkar det som. Köpte ju mitt i sommras, kan ju säga att det har använts. Har köpt 4 hästar och massor av utrustning och kläder. Ja herregud livet är ju en karusell...

Puss och Kram Emmy💕

Likes

Comments

Hej alihopa! Nu är hösten antligen här med allt som det innebär. Jag vet att jag inte har bloggat på väldigt länge men jag har helt enkelt inte haft lust eller tid och under sommarlovet spelade jag mest Sims.
Den 26:e juni skapade jag och Emily Snowlund klubben Equestrian Winners.Eftersom jag var väldigt inaktiv i början fick hon ta hela bördan själv. Men jag har kommit tillbaka nu och allt går framåt, ni hittar klubb bloggen Här! Om ni vill gå med är det bara att breva mig eller Emily.

Ni har säkert alla hört om informations läckan som SSO råkade ut för i helgen. I meddelandet som låg ute på den engelska nyhetssidan på starstable.com avslöjade bla.att grimskaft och funktion att kunna leda hästen kommer finnas under hösten. Yey!!

Likes

Comments

Detta är en lista över funktioner jag vill ha på SSO användbara som oanvändbara, men som kanske gör spelet lite mer verklighetstroget.

 1. Jag skulle vilja kunna bygga ut och bygga om sitt hemstall. Säg att du har jättemånga hästar, men du vll inte ha dem på hästön. Du skulle kunna köpa en utbyggnad till ditt stall. 8 extra spiltor eller 16 extra spiltor. Man skulle även kunna bygga om till att ha boxar istället för spiltor. Att sätta en namnsklylt och rosetter på sin hästs box hade ju varit drömmen. Samt att kunna ha såna ljus man har på julen hängande i stallet, det är ju mysigt att ha dem där.
 2. En egen lägenhet ovanpå stallet. Med säng, dator garderob, kök osv. Där skulle man också kunna bygga om med en ny säng eller ny mobil? Att kunna skapa sig ett normalt liv hade ju varit kul i allmänhet. Kunna bjuda över folk till ens lägenhet?
 3. Mocka i sitt egna stall. Att om man inte mockade så skulle hästarna bli sjuka.
 4. Att man kunde slänga in hö till sina hästar så åt dem det, hälla på nytt vatten osv.
 5. Mer rörelse från ALLA hästar. Inte bara quarter-hästarna utan alla.
 6. En uppfräsching av starthästarna. Ursäkta språket men dem vitsvarta startisarna ser ju förjävliga ut.

Det var allt för mig denna förmiddag. Nu ska jag sommarjobba genom att städa bokhyllan, sparar till 10.000 sc


  Bild från SSO reklamfilmsinspelning med GM Lucia, tyvärr uppstod en del tekniska problem både för henne och för oss spelare. Men enligt dem blev klippen väldigt bra.

  Likes

  Comments

  Hej alla! Nu är det ju sommar. Jag kommer börja blogga igen, jag hinner så mycket mer. Det går himla bra på championat! Kom 3:a i MLC med Bigboy och 4:a i SGBC med Sunkiss igår. Bilder kommer snart! Puss & kram Emmy

  Likes

  Comments

  Sorry för dålig bloggning! Jag har haft lite dåligt med tid. Jag har levlat, tävlat och varit med klubben. I fredags så hade jag och Melissa Dragonnight påskeven med EW det var väldigt roligt eftersom det var första gången jag hade event i min nya klubb. Gud jag trivs så himla bra md såna trevliga människor som erkligen bryr sig och delar ens udda sinne för humor. IRL har jag firat påsk och varit med familjen.

  Nu är allt klart på bloggen all info är klar och vi är redo att dra igång bloggandet på riktigt igen. Ni kan förhoppningsvis följa mig dagligen på instagram om ni sätter lite eld i röven på mig😉 Jag kan nu stolt säga att Lejona är i level 15 och Sarge i level 7 och att jag kom 2:a i Moorlands Championat. Jag måste tacka Bossen för att ha klarar av farten hindrena och de tajta sheman du blivit usat för. Nu har han en paus i en vecka. Iställetså kommer Juvel och Sune sättas igång för åren och tävlas.

  Likes

  Comments

  Jag vill prata om det här med komplex & självförtroende. Eftersom det är otroligt viktigt i dagens samhälle. Många unga tjejer har otroliga kroppskomplex, jag ska inte säga att jag inte är en av dem. För det är jag. Det tror jag alla är. Hur många har inte ställt sig framför spegeln och bara konstaterat att "mina ben är för håriga".


  Jag tycker att gränsen går vid att börja banta. Träna istället. På gym. Ta med dig en kompis & spring eller lyft. Att 10-åringar rakar benen är inget fel. Eftersom det är DU det är din kropp, du bestämmer vad du ska göra med den. MEN du får aldrig lov att skada dig själv eller andra.


  Modellbranschen är sjuk i det avseendet. Tjejerna ska vara smala som en pinnar med jättebröst. Fysiska omöjligheter alltså nästan. Det finns ett fåtal människor i världen som ser ut så. Jag är naturligt smal. Men ett tag var jag för smal jag var drygt 150 cm och vägde 32-34 kg. Men sen bara bestämde jag mig. INGEN ska kunna flytta på mig allt för lätt med den vikten. Så jag började äta. Tror aldrig att jag jag ätit så mycket pasta & potatismos som då. Jag ansträngde mig mycket på karaten också, ja jag tränar karate. Nu väger jag 43 kg och är nästan 12 år. Vilket är en normal vikt för tjejer i den här åldern.

  Likes

  Comments

  Hejsan alla fina boggläsare. Idag på morgonen har jag levlat & skypat med en viss typ som heter Melissa Dragonnight, riktigt skön typ asså. Skypade med henne en stund medan jag levlade klart Lejona och började med Sarge. Har även shoppat lite. Ni får se sen olika outfits och modeuppdateringar kommer ikväll. Ska även skriva klart alla hästarnas info på sidan. Så ni kan läsa om mina älsklingar. ❤

  En bild från när jag fotade Lejona på cirkusen 28/3 2015​

  Likes

  Comments

  TJA! Allihopa kul att ni tittar in på just min blogg. Ni som inte vet vem jag är sen tidigare ska få lite hjälp i grubblandet nu.

  Jag är en 11 snart 12 årig tjej som irl bor i södra Skåne, Sverige. Men det är inte mitt irl liv jag bloggar om det är jag på spelet StarStableOnline (SSO) som är ett online spel av Pixel Tales AB och Star Stable Entertainment. Jag har spelat sen december 2011. (Spelet startades augusti/september samma år.) Jag fastnade och har sedan dess spelat av och på fram tills nutid. 2013 skapade jag ett instagramkonto baserad på mitt SSO alias Emmy Snowforest, med bilder från spelet samt lite irl. Slutet av den sommaren hade jag ca 300 följare och jag bestämde mig för att fortsätta.

  Jag ville alltid ha en blogg men jag kunde inte koda design som man är tvungen att göra på blogg.se . När jag hittade vad som då hette Nattstad men som nu är Nouw, som har designer som består av moduler som man själv kan lägga till och ta bort som man själv vill. Jag började blogg och det gick väl bra kan man säga:) Jag hade ungefär 100 läsare i veckan tills det plötsligt tog stopp i september förra året då jag inte orkade spela. Jag hade ingen lust efter 3 års intensivt spelande tog jag en 5 månader lång paus som upphörde i samband med den nya datorn!

  Jag hoppas vi får en lång tid tillsammans och att jag fortsätter spela!
  XOXO Emmy

  Likes

  Comments

  Angelpepper aka Pepsi

  Angelpepper är en Jorvikisk Ponny med ett sinne som föl. Han leker, gömmer sig & stjäl godis. Något som jag försöker träna bort med svårighet. Han är en hoppponny och har gått JM (Jorvikiskamästerskapen) där han kom 3:a i stilhoppning. Han är en av mina första hästar och jag har ett speciellt band till honom. Han hoppar vadsomhelst även hinder som är på tok för stora för honom. Hans rekord är 1,50 cm. Han är själv 130 i mankhöjd.

  Fullständigt namn: Fort Pintas Angelpepper

  U. Angel E. Fritiof Nilsson KII

  Gren: Hoppning

  En gammal bild från en hoppträning!​

  Likes

  Comments