Underbar sol

Började lördagen med att vakna upp med ryggont. Gick och la mig med huvudvärk och vaknade med rygg ont. Har varken tränar eller promenerat denna. Har inte haft tid. Eller jo det har man alltid men har varit trött.
Men nu fick det vara nog. Efter suttit och pluggar i någon timme så kände jag för lite lugn och ro. Tog hunden och lurar. Klädde mig varmt men ändå powerwalk vänligt och gav mig ut. 6 km blev det i sol sken i knarrande snö.

Så härligt. Kände på en gång hur kroppen jublade,
Det bästa var att vara själv. Den här pandemin kommer göra mig galen. Jag är aldrig själv hemma. Det är aldrig tyst. Längtar så mycket ut till ön. Där fick jag någon timme på morgonen i helt tystnad. Ofta på bryggan eller i skogen på morgonen.
Men snart kommer vi ut igen, måste vara positiv.
Fick några minut själv innan dom kom med lunch och Peter överraskade mig med tallrikarna jag ville ha från Rusta. Bad honom bara kolla på dom och se vad han tyckte. Men han köpte några djupa. Vill ha gröt i dom. Kommer bli så mycket bättre bilder.

Blev även gymet. Körde rygg och sen yogade jag och rullade rygg och rumpa på rullen.


Det gör verkligen sköntont. Måste köpa hem en och måste börja yoga varje dag. Det är så skönt och kroppen mår ju så bra. Vi får se hur ofta jag gör men varannan dag kan väll inte vara så svårt med 10 min yoga.

Kvällen avslutade med bubbel , tryffeldip och tryffel chips. Mycket gott

Lätt créme fraîches
Riven parmesan
Tryffelolja
Salt
Peppar

Sååå gott. Snål inte med tryffel oljan. Våga ha i lite mer än vad du tror.

Sen blev det limekyckling med risnudlar. Fick recept från en kollega. Hon hittade det på MatHem. Det var gott men nästa gång blir det lite chili i också. Väldigt mild i smaken. Saknade att det hände något.


Imorgon blir det promenad och ficka med mamma och pappa. Lite badminton och kanske en promenad med Sibel på kvällen. Kommer behöva hitta tid för lite plugg också😅

Tack och godnatt

Gillar

Kommentarer