Solen

Som sagt kommer inte lägga upp varje dag utan väldigt sporadiskt. När jag har tid och när jag har något att dela med mig av.

Denna vecka har jag varit hemma större delen. Fick ont i halsen i måndags så stannade hemma tisdag med ont. Men sen försvann det igen, men tack vare Covid så var jag hemma 48 timmar symtomfri.
Jag sov större av tiden. Kan verkligen somna när som helst. Så sjukt. Kan känna mig jätte pigg fast somnar på en gång när jag lägger mig i soffan.
Tanken var att jag skulle passa på att plugga. Blev inte jätte mycket plugg utan 2 säsonger av husfruarna i Beverly Hills.


Alltid med denna hårboll vid min sida. Han ligger alltid hos mig. Gärna mellan mina ben eller i knävecken. Så glad att vi köpte honom. Han var lite av ett spontan köp. Peters bros hund födde valpar på ön och jag sa att kommer en helt svart hane så köper vi och ut kom en helt svart hane. Då var det klart. Kan ibland tänka varför men aldrig ångrat.


Har även börjat med grönasmoothies igen. Måste boosta med vitaminer. Inga juicer utan hela frukten. Blir som ett mellanmål. För du juice så dricker du bara vätskan men får inte i dig några fiber. Mer kcal smart att göra smoothies med hela frukter.

Emmys gröna smoothie

2 prt

1 apelsin
1 äpple
1 kiwi
1 liten bit färsk ingefära
1 rejäl näve babyspenat
1 rejäl näve grönkål
1,5 dl vatten
Isbitar om du ska dricka den direkt. Annars ställer du bara in den i kylen en stund. Den är inte god varm.

Nu är det lördag morgon och helgen har precis börjat.
Tog en lång och skön PW i går efter jobbet. Körde en i torsdagskväll också. Faktiskt utan hunden. Har en runda bland villor som jag tar på kvällarna när jag går själv. Men på dagarna går jag i skogen eller längst Edsviken. Så härlig. Igår blev de 8 km med podd i öronen. Hade tänkt att bara gå typ 4 km men det var så skönt så det blev 8 km. Inte jätte snabbt då jag går i Icebuggs. Nästa som ett helt benpass. Rätt mör idag.

Så det är skönt att vi har badkar att värma upp kroppen. Å älskar verkligen hyllan jag köpte från Åhléns. Behöver ju ställa vinet någon stans.

Idag ska jag få med mig Peter på samma runda. Hunden får också följa med. Ska bli så härlig. Ta med lite kaffe och kanske något gott att äta.

Nu ska det göras frukost till familje och sparka i gång dagen.


Puss på er😘

  • Livet

Gillar

Kommentarer