Ny vecka....

Helgen spenderades hemma i stan. Peter var på AW i fredags så vi bidde hemma.
Tog lite bubbel hemma hos Sibel och Niklas. Så skönt med bästa vänner så nära. Behöver inte sätta på mig utan bara tofflorna och strosa över.

Då jag var sjuk förra vecka så blev det inte styrkepass utan körde 45 min på Crosstrainern i lördags. I ganska lugn takt. Skönt att få svettas lite.

Hamburgare till middag och Så mycket bättre. En lugn och skön lördag.

Söndagen möblerade jag om i sovrummet. Brukar göra det när jag har tråkigt. Möblera om alltså. Nu vill jag verkligen måla om. Men vi är inte riktigt överens om färg!

Lite så här har jag tänkt mig. Något murrig blått. Tänkte även måla in möblerna. Jag gjorde det i Linns rum och blev så nöjd men då ska jag köpa riktigt snickeri färg. Tror att det kommer hålla bättre än väggfärg.

Gillar djupet eller gentleman. Vad säger ni?

Idag var det jobb igen. Slängde ihop en smoothie med stavmixern idag då kannan till min Smeg började läcka. Försökte laga men det en del som är sönder så nu måste jag beställa en helt ny kanna för 800kr. Surt, får nog ta det efter jul. Men det är ju skönt att jag bara kan beställa kanna och inte behövde köpa en helt ny blender. Älskar verkligen min Smeg.


Sen blev det gymet. Brukar ta en halv Barebells inna träningen. Jag blir mätt efter en halv. Idag testade jag Jul baren. Så god.

Invigde även mina ny träningskläder får Newbody. Riktigt nöjd med byxorna. Linnet skulle bra losefitt. Köpte XL men dom var inte lose. Men jag tror att det kommer bli bättre.

Körde hård uppvärmning på Crossen. Sen körde jag mage och avlutade hela passet men 3x30 planka.
Så nöjd när jag gick hem.

Linn ville ha pannkakor till middag och jag hade keso hemma så jag gjorde keso plättar till mig och pannkakor till Linn. Tove var hos Max och Peter jobbar sent på måndagar.

Det var verkligen länge sen och det är sååå gott.

Ett tips är att vispa kvargen men elvisp. Den liksom fluffar till sig.


Nu har jag duschad och myst ner i soffan. Klar för idag. Imorgon kör vi jobb och sen kanske till till Karro för att laga lite jeans,


Puss på er!

Gillar

Kommentarer