Härliga söndag!

Godmorgon på er

Självklart vaknade jag aptidigt i går morse. Var tvungen att gå upp på dass vid kvar i sex. Fan vad jag längtar till att vi fått till badrummet. Har mens just nu och då sover jag skit. Dom första dagarna har jag så kraftiga blödningar att jag måste upp och byta på natten, men i går blev det super tidig morgon och sen kunde jag inte somna om.

Jag mös i soffan meden stor kopp kaffe och en mysig hund.

Ett riktigt skit väder var det också. Atlas hade problem med att bajsa då det blåste åt alla håll. Så hur han än stod med rumpan så blåste det upp i sk......

Visste att regnet skulle ösa ner men blåsten kom lite som en överraskning.

Gjorde en härlig farsdags frukost. Linn skrev ett fint kort och presenten fick han när han kom hem. Då jag alltid jag härliga helg frukostar blev det ingen jätte stor skillnad från en vanlig söndag och farsdag. Men present fick han hemma iallafall.

Vi mös resten av dagen och hoppades påfart det skulle mojna. Men efter lunch gav vi upp och åkte ändå.

Gjorde en vegetarisk, glutenfri pasta. Så gott.

Sträckte lök, vitlök och hackade tomater i olja. Inte för varmt. Dom skarnet få färg. Sen i med Oliver och grädde. Sen låter man pasta koka det sista tillsammans med såsen. Salt, peppar och chili- flakes. Mumms Mumms Mumms

Tog en handling på Coop. Handlade inför taco söndag och fyllde upp lite frukost och mellis förråden.

Tove är ingen frukosttjej och då blir hon sugen sen och äter upp sitt studiebidrag med skit. Så nu fick hon handla frukost som hon kan ta med. Fyllde även upp frukt som hon kan ta med.

Sen tog jag mig till gymet. Eller det var inte svårt, känner mig taggad på att träna. Det är kul. Tog i dom fan idag. Först 15 min på bandet. Ökade lutningen var tredje minut. Sen ett cirkel pass. Har ändrat Ellis pass lite. Tog i så jag trodde jag skulle svimma på vägen hem.
Tjejerna hade fixat tacos när jag kom hem. Så duktiga. Har inget kort då vi bara ville vara.

Sen Solsidan. Älskar den serien. Det var bara jag och Tove som tittade. Linn hade spa i badkaret och Peter spelade.Gjorde te med honung och massor med ingefära. Tove hostar så att jag håller på att bli galen. Men jag hoppas det hjälpte med te.


Tidig i säng så det är måndag igen. Lite extra möten och en härlig bio-date på onsdag. Längtar!


Hoppas eran måndag blir härlig💕

Puss på er 💋

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229