Har börjat plugg!

Behöver jag änns skriva att 2020 har varit ett skit år? Nä tror inte det. Helt skit kan jag ju inte säga att det varit. Men väldigt tråkigt slut. Men kan det bara bli bättre.

Och då tog jag ett stort beslut för mig. Att börja plugga, helt galet. Trodde aldrig jag skulle sätta mig i skolbänken igen. Men kände verkligen att jag ville bli utbildat barnskötare. Om jag vill lämna min nuvarande arbetsplats så kommer jag behöva vara utbildad. Hade sån flyt att jag blev anställd, skulle nog egentligen inte blivit det. Men jag är ju väldigt duktig på mitt jobb...man får vara lite självgod. Men om 1,5 år är jag klar. Hoppas jag kommer vara lika pepp genom hela utbildningen.

Jag fixade mig även en liten plugghörn på ett super enkelt och billigt sätt.

2 st målar bockar 79Kr/st

1 stavlimmad skiva 349 kr

Allt från Byggmax

Så nöjd. Skulle vilja byta ut lite mer möbler till trä, rent trä vill jag ha. Men vet verkligen inte hur jag ska lägga upp det för Peter. Han är väldigt till mötes gående just nu. Han fattar att jag är så uttråkat just nu. Har typ möblerat om i alla rum. Vad mer kan man göra i en pandemi. Jo tränat har jag gjort. Varit en del på vårat gym, vi bokar 1 timme och då är det bara våran familj där. HAr tagit med Ronja några gånger. Det är en nära väns barn som bor granne med oss och är bästa kompis till Tove. SÅ dom hänger vi med. Hon tycker faktiskt att det är kul att köra mina pass. Har blivit en del Crosstrainer också, den är lite roligare en bandet tycker jag. Fick till milen här om dagen på 1 timme och 7 min. Så himmla nöjd. Men det kan jag bara köra om Ronja eller någon i deras familj har passet efter oss.


Promenader har jag tagit massor, försökte mig på att jogga. Var kul men nu är det tungt i snömodden. Får köra igen när snön är borta. Tänker inte köpa nya skor för att springa i snö någon månad per år. Har ju crossen och gymet.

Det känns som att 2021 kommer bli ett bra år. Trivs så bra på jobbet, skolans känns kul, barnen mår bra och träningen gör så mycket som känns kul.

Vet inte hur mycket jag kommer att blogga, vi får se helt enkelt. Men det är kul att skriva. Bra hjärngympa.


Så god fortsättning på er ,så får vi se hur mycket vi ses här.

  • Livet

Gillar

Kommentarer