Vardag

japp, som rubriken lyder så är det verkligen dags att börja träna. Idag var tanken att jag och en kompis skulle gå på ett Tabata-pass, det var bara det att när vi hade kört cirka 200 meter hemifrån så hittade vi en livlös stackars kisse på vägen. Ringde min sambo, Affe, som direkt åkte från jobbet för att hjälpa oss. Vi ville ju inte bara lämna katten där på vägen. Jag menar, det gör man ju bara inte. Många bilar åkte förbi men inte en enda stannade för att hjälpa till. Nä nu ljuger jag, en bil stannade.

Vi hittade nummer till ägaren i halsbandet 🙏

Affe lyfte in kissen i bagagen på Lindas bil och vi åkte upp till ägaren som dessvärre inte var hemma, så vi lämnade kissen hos tjejens föräldrar. De var tacksamma för att vi hade hjälpt lille Milton. En Självklarhet för mig!!!!!!

Tände ett ljus här hemma och pussade extra mycket på mina små gryn. De är innekatter, inte en tass utanför dörren här inte ❤️


Till rubriken. MÅSTE börja träna. Tror det blir typ gym blandat med olika pass. Hu hu hu!!! Nu kör vi 👏😂 Denna gången hoppas jag att jag inte tappar lusten innan jag ens kommit till gymmet 💪


Puss 😘

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Inredning, Ängabollsgatan

Hej igen!!

Tänkte kika in och göra det där inlägget om vad jag ska ha för inredningsstil i nya huset. Älskar att säga, skriva det, "nya huset". Allt är nytt, fräscht och orört 👌

Huset byggs i maj, inflyttningsklart typ i slutet av juni. Känns som en evighet tills dess. Men det hindrar inte mig från att gå loss på alla inredningsbloggar och instagramkonton. Har handlat lite, det kan jag erkänna. Typ en grislampa och en garderob 🐷 Jag fick en del när jag fyllde år också, man passade ju liksom på att önska sig inredning.

Jag är sugen på rå inredning, typ lite industri. Kommer inte köra enbart på det såklart men ändå försöka få in en del. Och aningen minimalistiskt, har rätt mycket nu. Eller iaf mer än vad jag vill ha sen.

Väggarna ska vara vita, golvet är typ gråvitt. Det var min sambo som hittade golvet på rusta. Jättesnyggt är det. I sovrummet ska vi måla väggen bakom sängen med kalklitir (betong).

I vårt nuvarande hem kör vi mycket svart, vitt och grått och det blir det i huset också. Är inte alls förtjust i färg. Finns inte en enda färg här hemma 😂 Tycker det är bäst så.

Har fönstershoppat lite för att visa lite vad jag är sugen på 👍

Har ni tips på bloggar med snygg smak, Hojta då!!

Må gott ❤️

Likes

Comments

Vardag

Hej alla fina människor där ute. Emmy heter jag och här jag tänkt börja blogga. Hade en blogg för vääääldigt länge sen, men det blev inte så mycket skrivet. Visste inte vad jag skulle dela med mig av och inte. MEN nu kör vi igen! Wish me luck ;)

Lite om mig:

Jag är född och uppvuxen i Vörnamo. Flyttade till Eksjö efter gymnasiet tack vare jobb och kärlek. Jobbar på dagis, ja jag säger dagis :D, och har gjort sen studenten. Trivs jättebra.

Min sambo och jag träffades när jag var 16 och han 15. Haha vilka pluttar. Vi har haft våra upp och nedgångar, uppehåll och slut. Nu bor vi tillsammans i en bostadsrätt här i trästaden Eksjö. Vi har under en längre tid tittat efter hus. Det har varit husvisning efter husvisning men vi har inte hittat något som fallit oss båda i smaken. Vi budade på ett renoveringsobjekt i september 2015 men tack och lov vann vi inte. Såå nu mina kära vänner har vi bestämt att vi ska bygga nytt hus. I can't wait 🕣 Gissa om jag är ha-galen efter inredning nu. Mmhmm!!! Vi ska bygga ett Hjöltevadshus, spira 175. Gör ett eget inlägg om det lite senare. Kan visa lite bilder och berätta om vilken inredningsstil jag har tänkt snöa in på osv ✔️

Vi har två katter, Mille & Wille. Jag ville absolut INTE ha katt, haha det tog nästan slut mellan oss sådant bråk blev det om dessa katter. Men efter att vi hade varit och tittat på dom så var jag helt förälskad. Såklart, vem blir inte förälskad i en kattunge, och nu TVÅ! Ouuf , mina små gryn!

Sist men inte minst, jag är inredningstokig och shopaholic. Bra kombo? Verkligen inte 💸💸💸Likes

Comments