Header

Jacka Minimum / Jeans NA-KD / Skor Henry Kole

Här inne har jag inte varit på länge.. Skäms! Tur att jag inte livnär mig på att blogga, då hade jag fått leva på nudlar, haha. Är verkligen imponerad utav alla som uppdaterar tre gånger per dag, förstår inte hur dom hinner med!

Det har hänt mycket den senaste tiden, därav anledningen till varför det har ekat tomt här inne. Jag har sålt min lägenhet och vi har köpt en ny (!!) som vi flyttar in i första december. Längtar så otroligt mycket tills dess! Lägenheten som vi bor i idag har definitivt inte fått så mycket kärlek som den förtjänar. Det känns på något sätt meningslöst att köpa nya möbler och måla om i en hyresrätt så nu planerar jag för fullt inredningen till den nya! Vi ska måla om, bygga nya hyllor och bland annat köpa en ny soffa.

Jobbet på Mouche är precis lika kul som när jag började, enda skillnaden är väl att jag börjar komma in i det mer. Jag älskar att ingen dag är den andra lik! Ena dagen skriver jag nyhetsbrev och storys, andra är det mer fokus på Instagram och foto och vips så planerar vi ett stort event. Nästa vecka blir hektisk, då åker Mouche-gänget upp till Stockholm och det ser jag jäkligt mycket fram emot! Möten, middagar och stros på stan, ska bli så mysigt.

Med tanke på att jag jobbar heltid på Mouche, pendlar till Göteborg varje dag OCH jobbar på La Copita på kvällar och helger så ska jag spendera denna lördagskväll hemma. Och jag ska inte göra ett smack. Andas. Ladda batterier och bara vara.

Vi hörs snart igen! Ska försöka uppdatera här lite mer ;)

xx

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Instagram@emmynyberg

  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw