Header

Bättre sent än aldrig! Hade helt glömt av att posta detta inlägg med bilder från Rom. Vi hade det verkligen helt fantastiskt! Vi strosade längs Colosseum, kikade i lyxbutiker vid Spanska Trappan, åt glass i 34 graders värme och beställde in oändligt med god mat. Vi traskade 600 trappsteg till toppen av Peterskyrkan, kikade på stadens olika marknader och drack en jäkla massa öl. Låter bilderna tala för resten.

Kommer minnas denna resa för resten av mitt liv.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jacka NA-KD / Jeans Weekday / T-shirt Zara / Väska Gucci

Likes

Comments

Jag har varit så risig de senaste dagarna. När jag vaknade i måndags kändes det som att halsen hade svullnat igen totalt och att hela huvudet var fyllt med snor. Mums. Tror det har varit lite mycket fläng och jobb det senaste. Idag lyckades jag pallra mig till kontoret några timmar men mer än så blir det inte. Vill verkligen bli helt frisk så att jag kan jobba i helgen och kanske hitta på något kul!

Igår lyckades jag iallafall släpa mig till Knalleland med Saras hjälp som skjutsade. Passade på att handla kattsand och annat tungt som man inte orkar bära. Vi bor ju mitt i stan men någon idiot valde att elda ner Ica vilket gör handlingsprocessen bra mycket jobbigare. Jag slängde på mig mina favoritjeans från Weekday, stora brillor för att dölja mitt trötta ansikte och en ny tröja från NA-KD. Jag är inget fan av muddar så klippte av den nedre. Blir en mer avslappnad och skön look då tycker jag! Här ser ni förresten min nya väska som jag passade på att köpa i Rom.

Åh så glad jag är för den.

Likes

Comments

Fina Sara, Moa, Tilda och Natha. Jag hade på mig topp från NA-KD och jeans från Zara.

Det har verkligen varit full rulle sedan jag och Erik kom hem från Rom. Vi hann knappt landa i Sverige innan det var dags för jobb igen och i lördags träffade jag tjejerna för utgång! Vi drack vin hemma hos oss innan vi gick till premiären av Bakfickan. Himla fin sommarkväll.

Jag har så jäkla mycket bilder jag vill visa er så ska försöka sätta mig och gå igenom alla jag knäppte i Italien. Man kan säga att det blev en del.. Hehe.

Likes

Comments

Instagram@emmynyberg

  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw