Idag har det varit en bra dag. Började med att jag jobbade ifrån 9:30-13. En väldigt bra jobbdag som innehöll en utflykt till skogen där det var helt underbart väder. Solen sken och det var snö på marken. En perfekt jobbdag. Efter det cyklade jag hem och skrev på min tenta och fixade lite med den. Fick gjort ganska mycket med den men även med ett antal andra saker som jag skulle göra.

När klockan var sex drog jag till kyrkan för att det är askonsdagen idag också. Det var en fin och bra gudstjänst med fint körsång. Efter blev det häng i församlingshemmet med fika och prat. När jag kom hem där ifrån har jag pratat med ett par kompisar på Skype. Där jag och en till skrattade en stund. Har hittat en som skrattar lika mycket som mig.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Dagen har bara sprungit iväg. Började med att jobba ifrån 7:30-14. Där jag hade en bra dag. Det är roligt när man ser det man läser i teorin i praktiken. Då vet man att kursböckerna stämmer med informationen. När jag kom hem blev det att börja skriva a delen till tentan då jag redan hade gjort b delen. Jag blev klar med grunden texten. Ska fixa lite småsaker i morgon i den. 

Sedan har jag även ätit en semla som mamma hade gjort och fixat med lite på datorn men även pratat med några kompisar. Jag skickade även in en ansökan till fadder för nollningen i min studentförening. 

Fick ingen bild ifrån semlan idag så det får bli en från min semla förra veckan på KU.

Likes

Comments

För några veckor sedan såg jag filmen the greatest showman och jag tyckte den filmen var väldigt bra. Men vi ska inte ens prata om film musiken. Den går i mina öron väldigt ofta. Dem här tre låtarna är dem som jag rekommenderar och lyssnar mest på.

Har ni sätt filmen eller lyssnar ni på musiken??

Likes

Comments

​JA dagarna bara springer iväg och jag har fullt upp i mitt liv. Allt är bra med mig. Senast vi hördes av var för några veckor sedan och det har hänt ett antal saker då. Jag har varit i Norrköping på utbildning och börjat min domarutbildning i Speedway. Om allt gå som det ska är jag snart färdig domare. Det känns konstigt att jag är 20 år och snart färdig utbildad domare i speedway. Jag har klarat teori provet och har bara praktik provet kvar. 

Sedan rullar skolan på i fullfart. Känns som man har examination på examination varje vecka typ. Men denna veckan är vår sista med denna kursen och det menas med att en examination ska in på fredag. Vi fick väl välja moment så jag ska göra film medan dem flesta valde skriftligt. Så hela denna veckan har vi självstudier och jag har ett antal inbokade med jobb. Men det är på förmiddagen några timmar så jag även hinner plugga. Skönt när man kan blanda plugg med jobb. Är tacksam att jag har den arbetsplatsen som jag har och dem kollegorna.

Idag har jag jobbat och sedan kom jag hem och läste ut en av böckerna till tentan så jag kan skriva om den delen i morgon. Avslutade kvällen med ett varmt avkopplande bad i spa badet.  

Likes

Comments

Ny vecka och saker som ska göras. Efter en helg med plugg, årsmöte och träffa Hanna så började jag denna måndagen med att göra min fältstudie dag. Jag skulle observera lek situationer inför examinationen till på fredag som är utgång punkten på våra observationer. När jag kom hem vi tjugo över tre gjorde jag i ordning lite frukt som jag åt upp och nu sitter jag här med att göra min uppgift. Med att se vad jag fick på mina olika observationer men även följa instruktionerna till morgon dagens workshop samt ramarna till examinationen. I kväll vet jag inte vad jag ska gör förutom att plugg.

Likes

Comments

Vi är redan i slutet av Januari och tiden bara springer iväg. Jag har inte bloggat på ett tag nu och det är jag medveten om men har haft fullt upp med andra saker i skolan. Har gjort två tentamen och ett seminarium. På fredag får vi reda på den första och nästa vecka får vi reda på den andra. Förutom att plugga till alla mina uppgifter och sådant har jag i helgen varit i Ullared med familjen. Vi åkte i lördags och sov över till i går. Jag hittade ett antal saker det som stod på listan men även det som inte stod på den. Hehe så är det väl.

Idag har jag haft en av dem roligaste dagarna på min utbildning. B gruppen som jag tillhör började med att ha rörelse och idrott på förmiddagen. Där vi först gick igenom lite teori i ca en timme och sedan ha praktiska övningar i en gympa hall i ca 1,5 timme. Det var väldigt roligt och det kändes som man gick i högstadiet/ gymnasiet igen med att ha idrott. Efter det blev det lunch och drama. Där fick vi köra ett par lära känna lekar och övningar och i mitten hade vi lite teori. Vi avslutade med att vi blev indelade i olika grupper där vi skulle göra en teater med 5 repliker. Det var roligt att se allas olika och göra det. Det var en väldigt rolig och imorgon blir det musik och bild.

Nu ska vi snart till Målilla för lite information om sommarens jobb med även information.

Likes

Comments

Just nu när det är kallt ute skulle jag vilja ut och resa. Jag vill både på en solsemester där jag kan få njuta av solen, leva i bikini i en vecka och bara njuta. Men jag vill också upptäcka en stor stad och få strosa runt bland höghus eller liknande och bara njuta och kolla på se värdigheter som finns i den staden man är i.

Likes

Comments

JANUARI

1. Var på ett Au pair möte där vi åkte tubing, en bit utanför Boston. 2. Hade en bra middag med Angela där hon tog med mig till en restaurang som serverade mat från Colombia. 3. Åkte mycket pulka med barnen då det var mycket snö ute. 4. Jag åkte hem från USA.

FEBRUARI 

1. Var på luftgevärs tävling efter ett års uppehåll. 2. Vi renoverade om mitt rum. 3. När vi åkte ner till Kalmar för att köpa möblerna till mitt rum.

MARS

1. Taco och mello mys med gänget, förta hänget efter jag kommit hem. 2. Många bra kvällar med Johanna. 3 bakade scones 4. byggde ihop mina möbler till mitt rum 5. Åkte utomlands till Egypten med familjen och jag åkte på en kamel.

APRIL

1. Var på en skytte tävling i Vimmerby 2. Åkte till England med kyrkan 3. Där besökte vi London och Walsingham 4. Kollade på majbrasan 5. Tillbringade Valborg med Felicia.

MAJ

1. Var på första speedway matchen för 2017. 2. Satte upp husvagnen på saxnäs 3. Var med om Sveriges varmaste dag och den var i Oskarshamn. 4. Var med och hämtade Hanna på flygplatsen i Göteborg.

JUNI

1. Var på Annas konfirmation. 2 Fick en fin present när jag slutade på det jobbet jag hade haft hela våren och började på ett nytt jobb. 3. Firade midsommar på Öland med familjen och Anna.

Likes

Comments