Vecka fyra

På söndag har jag varit här i fyra veckor och på tisdag är det den 15:e oktober vilket innebär att jag varit här i en månad. Denna veckan har sprungit iväg känns det som! Var det inte måndag igår liksom? Denna vecka har jag sprungit varje morgon oavsett morgonlektioner då jag har kommit fram till att jag mår bäst så! Mycket skönare att börja dagen med träning och sedan kunna fokusera på annat under dagen.

I veckan har jag ändå inte gjort något särskilt utan det har varit promenader till Lincoln Road för att fönstershoppa och lektioner på schemat. En rolig sak som hände i veckan var att vi bokade Miami Heat i november vilket jag verkligen ser fram emot! Denna veckan har präglats av en hel del regn vilket faktiskt är ganska mysigt ändå på kvällarna då alla hänger i lobbyn och beställer UberEats.

Nu är det helg och idag (lördag) promenerade vi till Nikki Beach och hängde där ett tag, väldigt molnigt så blev inget solande men skönt att ta det lugnt där några timmar. Sedan tog vi City Bikes tillbaka till skolan. Imorgon lutar det mot bio på kvällen och kanske Dolphine Mall på dagen.

Denna vecka har det börjat snackas väldigt mycket om Halloween och butikerna här är fulla av pynt! Vi har fixat våra dräkter och ska snart promenera till Halloween Megastore på Lincoln Road för att köpa accessoarerna.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229