Vecka 9

Nu har även vecka 9 passerat! Och jag måste säga att det varit en av de snabbare och lättare veckorna här på länge. Jag har haft fullt upp med skola och aktiviteter och trivts väldigt bra med mina rutiner. Just nu trivs jag faktiskt riktigt bra i hela situationen.

Det har varit finals i ATP Nitto i London vilket har inneburit en hel del toppmöten och riktigt bra matcher som jag försökt titta mycket på. Väldigt kul tycker jag! Sedan har jag tillsammans med många från klassen varit och åkt skridskor i en anläggning som ligger bara cirka fem minuters promenad från skolan. Det gjorde vi i fredagskväll vilket var så himla mysigt. Vi samlades i lobbyn vid kl 19 och gick sedan tillsammans dit i vintermörkret och duggregnet. Man fick skridskorna till ett billigare pris om man bodde i Miami så för oss kostade allting endast 6 dollar vilket jag tyckte var bra och då fick man åka i 2 timmar. Dock åkte bara vi i en timme då vi tyckte det räckte och det var väldigt kallt i ishallen men så roligt ändå!

I lördags var jag och Ebba på Miami Heat mot New Orleans Pelicans i American Airlines Arena och det var så kul! Verkligen en rolig upplevelse och jag föredrar det framför amerikansk fotboll alla dagar i veckan. Det går fortare och händer mer och lättare att hänga med i regler och så vidare. Det var en jämn match men Miami Heat tog till sist segern efter att ha lett under hela matchens gång så det kändes ju rättvist.

Annars i veckan så har jag tränat på morgonen, fortsatt äta mycket acai bowls haha (hittat ett nytt favoritställe där jag beställer ifrån som heter Lilikoi Organic Living). I skolan har jag haft både presentation och prov i veckan och båda gick bra så det var extra skönt att ta helg efter det!

Vädret under torsdagen-söndagen har varit riktigt riktigt kallt faktiskt! Gått klädd i långa byxor, hoodie och fick till och med plocka fram dunjackan. Vår Uber chaufför sa något om att det är kalla vindar från en annan stat som har nått hit och att detta verkligen inte är normalt. Folk är helt i chock här haha. Men han sa även att det ska blåsa över till på måndag så förhoppningsvis är allt som vanligt igen till nästa vecka.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229