Vecka 8

Då var det lördagkväll och vecka åtta börjar närma sig sitt slut. Hur ska jag summera denna veckan då? Det har faktiskt inte hänt en enda speciell sak denna vecka utan det har varit skola efter schema och absolut ingenting planerat under helgen. Vädret under veckan har varit soligt och varmt så tiden har gått ganska snabbt vid poolen och stranden men under lördagen var det regnigt och blåsigt. Det har resulterat i att alla på skolan bara varit inne och tagit det lugnt vilket är ganska tråkigt då det är många timmar att döda. Jag har i alla fall tagit många promenader och passat på att fylla på skafferiet med saker jag behöver.

I söndags var vi svenska tjejer på bio ”Silverspot”. Det var en jättefin biograf med restaurang där man kunde beställa mat till filmen. Allt från vin och kaffe till sallader och pizza och desserter. Såklart fanns det även standard alternativ som popcorn och läsk också. Sedan kom servitörer ut med det man hade beställt under filmens gång. Stolarna vi satt i gick att fälla till ett liggande läge och det fanns utfällbara bord framför alla platser att ha sin mat på. Efter bion åkte vi upp till Arena 31 eftersom det bara låg ca 100 meter från biografen. Det var jättefin utsikt och jag rekommenderar verkligen att åka upp där och kika speciellt på kvällen.

Rent känslomässigt så har jag känt mig rätt tom i veckan, varit lite nere några dagar men annars mest gått på autopilot känns det som. Jag längtar så mycket tills när min familj kommer hit och även fast jag vet att de också från dag 1 har gjort det känns det som de längtar mer än någonsin just nu. Mamma har gjort en liten nedräkningskalender där hon räknar ner veckorna till december. Sedan tänker hon att de kommer men det är ju 20 dagar kvar efter det haha. Hon är så söt i alla fall och det hjälper faktiskt att tänka så.

Som ni ser på bilderna har det blivit en del acai bowls i veckan med UberEats. Jag får lugna mig lite men tycker det är supergott och denna veckan har jag känt att jag får trösta mig och unna mig det haha. På bilden precis ovanför ser ni utsikten från Area 31 också. Tittar med ner därifrån ser man kanalen också och fina lyxbåtar med belysningar som gör det jättefint!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229