Vecka 7

Vecka sju är nu snart avklarad och den har gått ganska bra och fort faktiskt. Det har inte hänt något speciellt i veckan förutom Halloweenfest som skolan höll i på onsdagen. Jag & Ebba var utklädda till 80-talet så det var mycket färg på oss! På torsdagen var det själva Halloween och då var vi på Lincoln Road eftersom det är där det största Halloweenfirandet i Miami är. Ca 50 000 personer på gatorna och majoriteten är utklädda i riktigt coola dräkter. Jag har alltid velat fira Halloween i USA just för att det är så mycket mer här än i Sverige så nu känns det kul att jag fått uppleva det.

Veckans väder har varit riktigt skönt så det har blivit mycket häng vid poolen och stranden vilket varit otroligt skönt. Nu har jag snart varit här hälften av tiden men imorse när jag ringde hem kom tårarna igen, det var längesedan nu men känns jobbigt att tänka att det är lika lång tid kvar utan dem. Mamma och pappa peppade i alla fall upp mig så nu känns det bättre igen! Andra halvlek let’s go!

Hittade även Carver brädor när jag promenerade en dag så när familjen kommer ska jag förhoppningsvis slå till på en, tror pappa är sugen på en också. Annars har jag som vanligt tagit många promenader och beställt acai bowl med UberEats, testade att beställa från Pura Vida denna gången och herregud vad gott det var! Rekommenderar starkt!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229