Vecka 6

Vecka sex här har varit minst sagt utmanande. Jag skrev ju förra veckan att det gick som tåget och att allt kändes bra och så. Denna veckan har varit helt tvärt om. Jag har varit ledsen flera gånger medan jag ringt hem och haft det riktigt tungt. Tror det slog mig att jag inte ens varit här hälften av tiden än och att det faktiskt är riktigt länge jag ska vara iväg från vänner och familj. Jag har i alla fall hållt mig till rutinerna med träningen och promenader så det känns i alla fall bra. Annars har det inte hänt jättemycket denna veckan förutom skola.

Meeen veckans höjdpunkt kom på torsdagen då jag äntligen skulle få ta del av min studentpresent från Oskar, Moa, Erik och Anton. Biljetter till Chainsmokers!! Hade ingen aning om vilka platser vi hade men det var alltså precis bredvid scenen??!! Jag stod så långt fram man kunde komma mot staketet som skyddade mot scenen vilket var riktigt mäktigt! Kvällen blev dunder och jag vaknade på fredagen full av ny energi. Dock höll den inte i sig så länge men det var kul så länge det varade haha.

På fredagskvällen gick jag med Ebba, Ida, Stephanie, Pauline, Amber och Milena till en tatueringsstudio här för att Milena skulle tatuera sig. Det var dessutom hennes sista kväll här så efteråt gick vi till Shake Shack för att de skulle äta. På lördagen sa vi hejdå till Milena och hon åkte till flygplatsen. Sedan tog jag och Ebba en Uber till Aventura Mall. Det var väldigt fint men många exklusiva affärer så blev ingen shopping men kul att gå runt där några timmar ändå. Idag är det söndag och jag har precis kommit tillbaka från en runda på Lincoln Roads söndags marknad. Den är väldigt trevlig så rekommenderar att ta sig dit om man håller hus i Miami Beach en söndag. Nu tittar jag när Federer spelar final i Basel.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229