Vecka 3

Imorgon har jag varit här i Miami i tre veckor. Det börjar bli ganska länge ändå och jag måste säga att denna veckan gått väldigt smidigt känslomässigt. Veckan har haft sina sega stunder speciellt på kvällarna då det har känts som många timmar som ska dödas genom att ta promenader och så vidare. Jag hade en liten svacka i går kväll också men annars har veckan nu i efterhand när jag tittar tillbaka på den gått i ett nafs faktiskt.

Veckan började med att vi firade in oktober och det kändes otroligt skönt att lämna september bakom sig och kunna blicka framåt. Detta gjorde vi genom en middag på Lincoln Road. Veckan fortsatte sedan att rulla på och jag har tränat varje morgon och pratat mycket med mamma och pappa på Skype så det har känts bra. Vi var även och såg Lejonkungen på bio vilket jag velat såå länge och den var verkligen sevärd. Vi såg ju den såklart med engelskt tal vilket var lite synd för när låtarna kommer kan man inte dem på samma sätt som man kan de svenska låtarna från filmen. Men annars var den hur bra som helst och riktigt coolt att allt är animerat men ser så äkta ut!

I veckan har vi även hyrt City Bikes och cyklade bort till South Point som jag tycker är jättefint! Man får se Miamis skyline och solnedgången om man kommer den tiden på dagen. Även jättemånga mysiga restauranger och shoppingbutiker där, rekommenderar starkt.

Idag har jag varit i Everglades och inte bara har jag fått se alligatorer utan jag har även fått hålla i en bebisalligator som hette Snappy och var 4 år gammal. Det var verkligen en häftig känsla att vara där men under denna tiden på året är det som svårast att få se dem från båten. Trots det lyckades vi se två stycken men dock bara toppen av deras huvuden. Imorgon har jag inget speciellt planerat men jag hoppas på sol så att man kan ligga lite vid poolen eller stranden.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229