Vecka 2

Nu är det fredag igen och jag har snart varit här i Miami i 2 veckor. Senaste gången jag uppdaterade var för en vecka sedan och då mådde jag inte alls bra och ville bara hem. Denna veckan har gått mycket bättre och jag har inte alls varit lika ledsen. Dock så blir jag ledsen när jag Skypar med mamma och pappa och de inte verkar förstå riktigt vad jag känner, de försöker bara komma med allt det positiva som finns här istället för att bara försöka förstå hur jag känner mig. Jag vet att de bara vill mitt bästa egentligen men det fungerar inte så bra. Nu ska de snart bestämma sig för hur de ska göra till jul och boka så att jag också kan ta tag i lite saker.

Denna veckan har jag varit och tittat på Muscle Beach, South Point Park och köpt ett tennisrack. Jag har även shoppat lite på Lincoln Road och varit på rooftop party vilket var kul. Igår kväll träffade jag och Ebba tre andra svenskar som är på semester i USA, det var deras sista dag i Miami nu sedan skulle de vidare till Jacksonville. På söndag ska vi se American football, Dolphines mot Chargers vilket jag är taggad på.

Känslorna går som sagt lite upp och ner men mycket bättre än förra veckan ändå. Jag har behållt min morgonrutin och springer mycket. Jag har även laddat ner en app som räknar ner dagarna så att jag ser processen att det går framåt haha.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229