Vecka 11

Vecka 11 har varit en minst sagt segt och ensam vecka. Måndag-onsdag flöt på som vanligt utan konstigheter men sedan kom långhelgen i och med thanksgiving och black friday då vi varit lediga från skolan. Jag har alltså haft fyra hela dagar att försöka få att gå någorlunda snabbt men tveksamt om jag lyckades med det. Tiden har gått i snigelfart och jag har gjort scheman i telefonens anteckningar med vad jag ska göra de olika klockslagen. Nu är det i alla fall ÄNTLIGEN söndagkväll och jag har tagit mig igenom vecka 11. Trots en otroligt seg långhelg har början av veckan om sagt ändå bjudit på en del roligheter.

I måndags var vi och såg Frozen 2 vilket jag varit oerhört taggad på sedan jag fick reda på att det skulle komma en tvåa. Den var dock inte lika bra som den första men det är ju sällan så med uppföljare. Den hade sina roliga stunder och Olaf är ju underbar! Låtarna var också bra men kanske några för många haha.

I veckan har jag även gett mig ut på tre eller fyra 10 km rundor. Min kropp har känts bra och jag har verkligen kommit in i löpningen så jag bara körde på! Dock är jag tillbaka till min vanliga 8 km runda nu då det känns mer bekvämt och lagom haha. Hittat en ny favoritdricka som jag köpt efter några rundor. Det är den rosa på bilden som är min favorit men smaken kokos & ananas är också högt upp på listan.

Julgranen på Lincoln Road är uppe och har tänts vilket är jättefint! Det har även börjats julpyntas mer här och affärerna går all in med jultema och julmusik.

I fredags var det Paulines sista kväll här i Miami innan hon skulle åka hem till Tyskland igen. Som sista kväll ville hon göra sin första tatuering för att sedan gå och äta kvällsmat på Shake Shack och avsluta på 1 Hotel rooftop. Riktigt fint!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229