Vecka 10

Vecka 10 har varit en snabb och händelserik vecka vilket jag tycker varit skönt! I början av veckan bestämde vi i det svenska gänget oss för att åka till IKEA då vi saknar Sverige och tyckte det var en rolig idé. Veckan fortsatte sedan med att jag fick ett paket skickat till mig från mamma och pappa med tuggummi och Barebells limited edition bar med julsmak som jag berättat för mamma att jag velat smaka. Fick även ett jättefint skrivit kort som verkligen värmde i hjärtat och fick tårarna att rinna nedför kinderna när jag läste det. Världens bästa föräldrar. I veckan har det även börjats julpyntas här med bland annat den fina julgranen på Lincoln Road som ni ser på bilden ovan. En annan aktivitet vi gjort i veckan var att åka till Skyzone och hoppa runt på trampolinerna där en timme. Det var roligt men nog främst för yngre barn hahah.

I veckan missade jag även några trappsteg i trapphuset medan jag höll i en nygjord kopp te som jag fick över hela höger hand vilket resulterade i lite brännskador. Bilden är tagen någon timme efter det hände men nu är det mycket mörkare i färgen och bubblorna har gått ihop och blivit en stor bubbla istället. Det gör i alla fall inte ont så länge jag inte rör eller stöter emot något. Fick gå till CVS och köpa kylkräm vilket var riktigt skönt att smörja på och kändes som det hjälpte mycket faktiskt.

Sist men absolut inte minst som hänt i veckan var resan över dagen till Bahamas (!!!). Bahamas är något jag velat till jättelänge och igår fick jag äntligen uppleva det! Så häftigt och fint över allt! Vi hyrde en golfbil som vi körde runt på ön Bimini med och vi stannade hela tiden för att allting var så extremt fint! Vi badade i havet, fotade på stränderna och åt god lunch på Hilton Resort där vi även hade tillgång till deras rooftop pool.

Idag söndag har jag varit på marknaden på Lincoln Road i vanlig ordning och ikväll väntar Escape room med gänget! Jag brukar inte vara så bra på sådana grejer men det kommer säkert bli kul att testa här också i alla fall. Nu kommer även min familj om ungefär tre veckor och jag är så otroligt glad för det!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229