Snart klarat första veckan

Idag är det fredag och på söndag har jag varit här i en vecka. Första veckan har varit mycket svårare än vad jag någonsin hade kunnat föreställa mig innan jag åkte gällande hemlängtan. Jag saknar min familj och min vardag där hemma oerhört mycket vilket har resulterat i en del tårar här borta. I början försökte jag förtränga det genom att hålla inne alla känslor och inte vara ledsen men jag märkte ganska snabbt att det inte fungerade. Jag försöker springa varje morgon så fort jag vaknar för att bli av med jobbiga tankar och komma ut från rummet men på dagens runda bara rann tårarna och jag fick stanna efter 3 km och ringa mamma & pappa. Jag satte mig på stranden och pratade med dem ett tag och det kändes skönt att få gråta ut lite. Efter det kunde jag samla mig och springa till skolan igen för att duscha och käka frukost.

Gråten är nära hela tiden känns det som och även om det är mindre när jag är med andra här så tänker jag på Sverige och mitt hem där hela tiden. Jag saknar precis allt, även de mest enkla och ”tråkiga” sakerna som att åka och handla mat. Hoppas att det vänder och blir bättre snart för just nu mår jag verkligen inte bra här.

Mina roomies är för övrigt jättesnälla så med dem fungerar det jättebra men rummen är smutsiga och trivs inte med att dela rum med tre andra på så liten yta. Det blir som klaustrofobi för mig.

Jag ska försöka planera in något kul att se fram emot varje månad, om en vecka ska vi till exempel till Bahamas och i oktober planerar vi att åka över dagen till Key West.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229