Miami Dolphines vs Los Angeles Chargers

I söndags var jag för andra gången i mitt liv och tittade på en amerikansk fotbollsmatch! Det var Miami Dolphines mot Los Angeles Chargers vilket var kul eftersom jag älskar Los Angeles! Matchen spelades på Hard Rock Stadium där även Miami Open i tennis spelas varje år. Det fanns jättemånga tennisbanor runt om själva arenan och centercourten såg jättestor och fin ut. I den amerikanska fotbollsmatchen tog Chargers ledningen ganska fort och ganska stort så efter tredje perioden började vi dra oss ut från stadium för att åka och käka istället då vi var jättehungriga. Det var även sjukt svettigt att sitta på solsidan som vi gjorde och efter en liten stund var jag helt genomblöt haha usch.

När vi var hemma igen tog jag en sväng till Lincoln Road för lite shopping innan jag promenerade tillbaka till skolan för att snacka lite i lobbyn och bara mysa.

Gillar

Kommentarer

Aaron
Aaron,
Oh nice! Did Melvin Gordon play yet in that game? That's so hot for football, they need one of those swimming pools like they have at the Jaguars stadium, haha.
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229