Höstfavoriter

Innehåller affiliate-länkar

Nu är vi inne i oktober månad vilket innebär att hösten är i full gång. Därför tänkte jag tipsa om några av mina höstfavoriter som jag använder flitigt just nu!

Kläder

Hur mysigt är det inte med hästkläder egentligen? Stora stickade tröjor, bootcut jeans och kjolar, mysiga kappor och teddyjackor tillsammans med ett par fina stövlar. Under höstmånaderna ser ni mig ofta i just denna kombon då det är väldigt skönt men fortfarande väldigt snyggt. Nedan finner ni lite höstmode som jag själv tycker är väldigt fint!

Hårvård

På hösten är det lätt hänt att håret blir torrt och slitet för att det utsätts för en hel del duggregn, kyla och blåst. Därför är jag extra noggrann med att ta hand om håret under hösten och vintern. Det gör jag genom inpackningar och värmeskydd. Nedan finner ni produkterna jag använder på mitt hår.

Schampo från Maria Nila: https://marianila.com/us/pure-volume-shampoo-350-ml.html

Balsam från Maria Nila: https://marianila.com/us/pure-volume-conditioner-300-ml.html

På hösten gillar jag att använda mig av Maria Nilas pure volume kollektion. Som ni hittar genom denna länken: https://marianila.com/us/haircare/pure-volume.html

Hudvård

Gällande huden är det ungefär samma som för håret under hösten. Den blir lättare torr och irriterad när den utsätts för kyla. Därför är det viktigt att hålla huden återfuktad och det gör jag bäst genom att använda mig av Emma S! Nedan finner ni de produkterna jag använder mest under hösten för min hy.

Emma S treatment niacinamide formula: https://emmas.com/produkt/treatment-niacinamide-formula/?ph=2bd402d0fe7e52e5c77c6a46

Emma S dagkräm: https://emmas.com/produkt/moisturising-day-cream/?ph=2bd402d0fe7e52e5c77c6a46

För att rengöra huden när jag vaknar på morgonen och när jag gör mig redo för att sova på kvällen använder jag även Emma S cleansing facial wash som ni kan hitta genom denna länk: https://emmas.com/produkt/cleansing-facial-wash-ansiktstvatt/?ph=2bd402d0fe7e52e5c77c6a46

Övrigt

För övrigt tycker jag om att tända doftljus på mitt rum under höstperioden och då är favoriten självklart Yankee Candle eftersom de har speciella höstdofter! Något annat som jag gör oftare på hösten än resten av året är att dricka te! Då är favoriten grönt te och eftersom jag inte är någon större kaffefantast är det perfekt när man vill ha något varmt.

Yankee Candle har många butiker i Sverige men utöver det är det också möjligt att beställa deras ljuvliga doftljus här: https://c.mtpc.se/tags/link/1947905

Tröjan jag har på mig på bilden längst till höger är samma som jag länkade bland kläderna ovan och kommer från NA-KD. Riktigt mysig hösttröja och jag fick till och med en komplimang för den idag av kassörskan på Trader Joe's.

Att göra Halloweenpumpor är något som blivit tradition i vår familj under oktober månad! Ett år bestämde jag mig för att gå all in vilket resulterade i pumpan på bilden i mitten här ovanför! Kommer nog aldrig slå den men roligt att ha gjort sitt absolut yttersta i alla fall ett år. Fick till och med använda nål och tråd för att sy fast spindeln eftersom jag råkade skära ut del del där haha.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229