Jewels'n'Issy

(tryck på bilden för att komma till kanalen)Maja Nilsson

(tryck för att komma till kanalen)Moa Murderess

(tryck på bilden för att komma till kanalen)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Godkväll på er!

Jag sitter och bara myser med te och chokladbollar som jag bakade för någon timme sedan. Har haft cravings för chokladbollar flera dagar nu, och nu fick jag äntligen dem (igen, eftersom att jag åt igår också, haha). Nåväl, idag har jag haft skola i vanlig ordning och efter den gjorde jag ingenting speciellt, skönt med tanke på hur blåsigt och kallt det är ute. Imorgon har jag en lång dag på skolan till fyra, men det går nog an.

Hoppas ni har en fortsatt mysig onsdagskväll! ❤

Likes

Comments

Idag är det onsdag och det är dags för smink-kanaler jag rekommenderar.


Anty

(tryck på bilden för att komma till kanalen)Lisette Alfredsson

(tryck på bilden för att komma till kanalen)Okaylaaa

(tryck på bilden för att komma till kanalen)

Likes

Comments

God förmiddag på er, hoppas ni mår bra!

Just nu sitter jag och väntar på att min foto-lektion ska börja, vi ska ha redovisning på våra porträtt som vi tagit i temat "det gömda motivet". Två av de bilder jag tagit la jag upp i inlägget som jag skrev igår, jag blev sjukt nöjd med allt på bilderna och känner att jag för en gångs skull fått ut bilden jag haft i huvudet. Underbar känsla!

Eftersom jag har idé-torka så tänkte jag att jag kan rekommendera youtube-kanaler som jag följer, och idag är det livsstils-kanaler som jag ska tipsa er om!


Amir Akrouti

Han är ju bara för härlig och hans vloggar kan man inte tröttna på. Sen är det ju ett plus i kanten att han älskar mat lika mycket som jag, haha.

Ena bilden har jag faktiskt gjort, och den andra är lånad från http://gaybloggen.com/


Helen Torsgården

Det finns nog ingen mysigare youtuber än henne, och hennes familj är helt underbar. Hur många fler älskar att hon har börjat vecko-vlogga?!

Den ena bilden har jag gjort själv och den andra är lånad från hennes kanal.

Margaux Dietz

Hennes energi och positivitet smittar av sig som aldrig förr. Om jag har en dålig dag går jag bara in på någon vlogg av henne och blir glad på en gång. Och hennes son är sååå söt. Dessutom tror jag inte att någon har missat hennes förlossnings-video.

Första bilden är lånad från hennes blogg och den andra är lånad från hennes kanal.

Sista men absolut inte minsta är det Nicole Elizabeths.

En nybliven mamma som rent ut sagt så j*vla snygg. Hittade hennes kanal för några dagar sen och är helt fast.

Ha en fin tisdag!

Likes

Comments

​Godkväll på er, hoppas ni mår bra!


Just nu sitter jag bara i mitt rum vid datorn och har fixat till lite på bloggen för att få det lite finare. Denna dag har gått väldigt långsamt, men med tanke på att jag slutade skolan 17.00 så känner jag mig ganska pigg.

Bjuder på två bilder som jag tagit på min syster till en fotouppgift. Vill ni ha tips på vad man ska tänka på när man tar porträtt? Kram.

Likes

Comments

​Ända sen jag var runt 13 år har jag haft problem med min käke; den har hakat upp sig, gjort ont när jag tuggat och vissa perioder har jag inte kunnat öppna munnen ordentligt. Och jag har testat en massa olika bettskenor men inga har fungerat bra och har nästan gett mig ännu mer besvär. Men i höstas fick jag tid hos en specialist som konstaterade att jag i princip har ett "diskbråck" i käken, min disk på ena sidan sitter fel och är inflammerad. Hon trodde att en bettskena som en har för/mot sömnapné skulle hjälpa, plus en hemmaövning jag skulle göra. Och sen sa hon att ifall det inte har blivit bättre om sex månader, den tiden som en ska ha bettskenan (på natten då såklart), så skulle vi vara tvungna att kolla över om det krävs operation. Nu har det gått sex månader och återbesöket är på torsdag, och inget har blivit bättre. 

Stressen som jag känner är brutal, måste jag opereras? Vad ska jag kunna äta efteråt? Kommer min käke bli som vanligt då? Frågorna är många. Men vi får helt enkelt se hur det går. 

Kram på er!

Likes

Comments

Mitt liv är så fruktansvärt hektiskt just nu, och har varit hela hösten känns det som. Har det inte varit möte hos sjukgymnasten så har det varit hos tandläkaren. Men på fredag får jag jullov och kanske får mer tid då... Men en life-update?!

När jag senast bloggade var det fortfarande sommarlov och nu är det nästan jullov, vart försvann tiden?

Jag har hunnit vara på matmarknaden som turnerar runt i Sverige, och kommer till Luleå runt skolstart varje år. Det är mat från alla olika sorters länder, sjukt mysigt är det!

Jag har jobbat under en filminspelning, av kortfilmen "Frestelsen" av Emma Skoog.

Jag och min pojkvän har firat ett år tillsammans. Jag bjöd honom på CG's för att även fira hans 18-årsdag.

Jag har ätit bullar för brösten!

Jag har varit utomlands med min pappa, härligt att få lite D-vitamin så att en klarar av den mörka vintern här uppe!

Jag har satt in min hormonspiral..

​Och jag har varit med på en musikvideo-inspelning. 

Det är allt intressant jag gjort nu i höst, förutom allt i skolan (som inte är så intressant). Nu hoppas jag på att jag kommer få lite mer tid efter nyår, så att jag kan ta tag i bloggen ordentligt. Kram.

Likes

Comments

Det har inte blivit mycket tid till annat nu, de senaste veckorna.. jag har nämligen jobbat som en tok, men snart är det färdigjobbat för denna sommaren ("bara" en och en halv vecka kvar).
Dock fick jag vara ledig två dagar i rad och då passade jag och min familj på att åka iväg till Pajala och Tornedalen, supermysigt!!

Några dagar innan det var jag på bröllop, helt underbart vackert!!😍

Just nu sitter jag faktiskt på bussen påväg till min käre pojkvän och tänkte sova där, eftersom att jag börjar 12 imorgon.

Vi hörs när vi hörs!

Likes

Comments