Trening

Nå er det virkelig på tide. Hvor lenge siden var det jeg hadde en god treningsrutine sist? Uker? Måneder? Nei, det er vel nærmere et år nå, pinlig nok. Sist sommer hadde jeg virkelig fått rumpa opp fra sofaen og overraskende nok begynt å like å ta meg en joggetur sent på kvelden. Den jenta vil jeg ha tilbake.

Det har vært så mye som har skjedd dette året, så treningen har uheldigvis blitt nedprioritert. Av en eller annen grunn har det vært så vanskelig å finne tid til noe så viktig som trening oppi alt maset. Etter å ha flyttet tre ganger, startet på en ny skole, operert kneet og i tillegg prøvd å venne meg til nye rutiner som følger med videregående har tiden virkelig ikke strukket til.

Fantastisk nok har sommerferien endelig startet for min del, og det samme skal treningen! Jeg tok meg en tur på SATS senest i dag tidlig og prøvde meg på møllen. Lite visste jeg hvilket helvete jeg skulle utsette meg for, en kan nemlig godt si at kondisen ikke er den samme som den var. Her er det mye forbedringspotensiale. Dette gleder jeg med til.

Likes

Comments

Populære innlegg