ATT HA POJKVÄN SOM DIVEMASTER

Efter att jag träffade Koji har dykning blivit ett stort intresse. Träffade faktiskt honom när jag gjorde min Open Water Course på samma skola som han gjorde sin Divemaster på Koh Tao. Jag fastnade för dykningen redan då, när jag och Malin dök för första gångerna, men man måste erkänna att ens intresse har blivit betydligt större än det var då. Och detta är såklart mycket på grund av Koji då hans intresse är väldigt stort. Trots detta beter jag och Malin oss fortfarande som som vi gjorde under första dyken och mestadels drygar mot varandra, kramas under vattnet och försöker förstå varandra under vattnet, skrattar av tanken haha.

Jag har än så länge dykt i Thailand, Bali och Filippinerna och vissa dyk har varit så jäkla balla. Såsom i Nusa Lembongan i Bali när vi dök med 15-20 manta rays 2-3 meter breda, när vi dök i Malapascua i Filippinerna och låg i en grotta och såg hajar utanför grottan och inne i grottan eller när vi dök in i ett vrak som var från 1944 i Coron i Filippinerna.

Det är en väldigt rolig hobby att ha tillsammans med sin pojkvän också, dive buddys. Verkligen en helt annan värld där under och rekommenderar alla att testa det! En perfekt hobby som backpacker och för dom som älskar att resa!

VIDEO FRÅN EN AV DE BÄSTA DYKEN VI GJORT! 

Några av de nästa ställena vi vill dyka på:

- Island

- Mexico

- Egypten

- Hawaii

Gillar

Kommentarer

livetemellan
livetemellan,
Shit vad fina bilder!!
nouw.com/livetemellan
emmybrannlund
emmybrannlund,
Tack så mycket!! 😃 glad jag blir!
nouw.com/emmybrannlund
sjogrenanna
sjogrenanna,
Åh Gud så mycket nostalgi! Tog själv min dykarlicens på Koh Tao (Big Blue). Dykt i Thailand, Indonesien, Vietnam och Malta. Bor på Malta nu och här är bäst dykning i Europa men går tyvärr inte att jämföra med Asien. Måste tillbaka snart !
nouw.com/sjogrenanna
emmybrannlund
emmybrannlund,
Åh wow! Jaa, älskar verkligen Koh Tao! Jaa, shit har hört Asien är en av de bästa ställena + så billigt! Ja de borde du absolut 😃 Ballt att du bor i Malta! Vad gör du där? 😃
nouw.com/emmybrannlund
sjogrenanna
sjogrenanna,
Flytta hit som au pair, älskar stället så blev "fast". 'Min pojkvän flytta efter och nu jobbar jag på ett spelbolag!😃😍
nouw.com/sjogrenanna
AyumuSWE
AyumuSWE,
Super coolt. Får dock panik när jag ser en haj
nouw.com/ayumuswe
emmybrannlund
emmybrannlund,
Ja älskar verkligen dykning! Haha, dom e inte så farliga som dom ser ut 😉
nouw.com/emmybrannlund
Islu
Islu,
Häftigt 👍🏼😎
nouw.com/islu
mirres
mirres,
WOW vilka bilder!! Tyvärr har min hajfobi stoppat mig de ggr jag fått chansen att pröva på dykning... Ser dock att du varit en del runt på Bali! Om du har tips på sevärdheter, boenden eller restauranger välkomnas det! 😃
nouw.com/mirres
emmybrannlund
emmybrannlund,
Åh tack!! Haha, förstår de... många som har svårt med dykningen tyvärr.. Ja det kommer ett bali inlägg om lite servärdigheter, restauranger senare i veckan! Håll utkik!
nouw.com/emmybrannlund
Emellie_Larsso
Emellie_Larsso,
Så himla roligt!
nouw.com/emellie_larsso
emmybrannlund
emmybrannlund,
Ja verkligen!!
nouw.com/emmybrannlund
kittiestockholm
kittiestockholm,
Japp jag gjörde i egypten bara so far !!! Älskar det !! Hurghada ch i Blue Hole Dahab area !!! Så mycker att see rekommenderar ! Ahh vill dyka på mer ställe !!
nouw.com/kittiestockholm
emmybrannlund
emmybrannlund,
Åh!!! jag vill verkligen dyka i Egypten! Ska skriva upp de ställena, tack för tipsen! Jaaa finns så många ställen som verkar feta att dyka på!
nouw.com/emmybrannlund
Livetmednettan
Livetmednettan,
Oh vilka vackra bilder ! Ser riktigt häftigt ut!
nouw.com/livetmednettan
emmybrannlund
emmybrannlund,
Åh tack så mycket, glad jag blir! 😃 Så häftigt!
nouw.com/emmybrannlund