Header

Hej! Hoppas alla har haft den mest magiska dagen man kan få idag. Jag har verkligen uppskattat denna dag ända tills dens slut. Så otroligt tacksam över alla julklappar men även min familj och vänner. Har nu äntligen fått mig en dator så jag nu äntligen orkar blogga!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej, nu är jag tillbaka från att länge funderat på om jag verkligen har ork för att blogga, och slutligen ja just nu tror jag på de iallafall!

Denna sommar har varit kämpig och tröttsam. Har från att tagit studenten börjat att jobba på en restaurang/bar. Känns ungefär som att man bor på jobbet då man jobbar jobbar jobbar, sen när man väl är ledig så vill man helst bara lata. Men nu när äntligen min årstid snart är kommen, hösten så kommer jag börja orka med mer!! Jag är alltid piggast på hösten och har alltid roligast då! Ser fram emot jobb, och mycket häng med kompisar! Hoppas på roliga utgångar också såklart!

Likes

Comments

Att jag vill göra så mycket idag bara för att det är sista dagen får mig att bara ligga kvar i sängen och internetshoppa och spela sims!!! Men nu behöver jag verkligen städa och fixa garderoben !

Likes

Comments

Hejhej! Idag är det den sista dagen på mitt sommarlov och även mitt sista sommarlov. Imorgon börjar jag sista året på gymnasiet. Idag eller ja hittills så ligger jag mest och vila ut mig i sängen och bara njuter av den sista lugna stunden men har även en lite "söndagsångest" även fast det är onsdag. Jag ska som sagt börja i trean och jag går alltså restaurang linjen. I år har jag en speciell inriktning som jag bara kommer läsa, eftersom man väljer antingen kock eller bar/servering. Jag har valt bar och servering eftersom jag tycker om att prata med mina kunder, gör goda drinkar osv. Jag hade absolut velat valt kock inriktningen men jag känner att jag inte alls har samma glöd i köket som i serveringen, mat är hur kul som helst att jobba med men jag jag har funnit mitt "rätta".

Min sommar i övrigt har varit toppen!

Likes

Comments

Har nu hunnit att fylla 18 sen jag bloggade senast. la ner bloggen för att jag inte hade ett intresse. Men nu ska jag försöka komma igång mer!

Har varit i Danmark och spelat fotbollscup och träffat massa nya kompisar! Spelad een bra cup och vi kom tvåa i finalen i B!

Likes

Comments

Skön helg! bara tagit det lugnt och haft det soft i Vemdalen.

Likes

Comments

​Hejhej! Idag var det den där dagen man bara ville ligga kvar i sängen och somnar om.. alltså måndag är det idag! ​Men jag har haft rätt så ont i magen och i huvudet idag så jag har inte haft så jätte stor ork till att arbeta på lektionerna så jag har mest kollat på youtube, hehe srry mum.
Men jag skippade engelskan idag och gick och åt lite mat med Julia ma bestfriend som imorgon åker till Thailand i 2 veckor så kommer saknar henne jätte mycket iallafall!!! Bara för att hon ska åka nu så längtar jag sönder till Gran Canaria med la familjen till jul och nyår!! Men åker själv till Italien om ca 2 månader :p

Likes

Comments