God morgon!

Bild tagen av Jonna 🖤 Kommer visa er fler sen! 🖤

Förra veckan hade jag ju så sjukt mycket förvärkar så jag tänkte att nu är det på G. BM sa att det var helt okej om han ville komma för jag är så pass långt gången. Kände att såklart han får komma men rent mentalt skulle det kännas ännu bättre om han ville vänta till vecka 37+0. Vilket nu är imorgon!

Sen avtog alla förvärkar och jag har känt att det har varit coollugnt i flera dagar. Skrev på insta i förrgår att jag haft så mycket energi dom senaste dagarna (två dagar var det). Så jättehärligt!

Men så igår vaknade jag och den energin var som bortblåst. FY! Magen så öm att jag knappt kunde nudda skinnet. Molvärk både i rygg och mage och tryck neråt. Hormonerna bara sprutar ur öronen vilket jag hatar för det känns som om någon annan är inuti kroppen. Man är inte sig själv för fem öre. Vill bara gråta hela tiden och dra täcket över huvudet.

Sen dessa jävla nätter när jag har så ont så jag måste nästan sitta upp och sova. Och jättesvårt med andningen varje kväll.

Vaknade med samma känsla idag att jag typ bara ville gråta. Patrick spelar golf och min känsla i kroppen är bara att jag inte ens kommer att klara dom få timmarna han ska va borta. Vill bara dra täcket över huvudet och grina och va ifred.

Förlåt för klagan. Känner mig så otacksam och gnällig men det är bara så det är. Kanske blir bättre under dagen 🙏🏽

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments